Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’te Yasağın Duyulmasıyla Vatandaşlar Alışverişe Koştu

Reklam

Türkiye genelinde duyurulan  2 günlük  sokağa çıkma  yasağı nedeniyle vatandaşlar marketlere, fırınlara  ve pazaryerine  akın  ettiler.

ÖDEMİŞ’TE KAPANAN CUMARTESİ PAZARINDA GECE  BEREKETİ

Ödemiş’te  Cumartesi  günü kurulan   pazarda  esnafların  bir çoğunun  tezgahlarını toplama  sıralarında  duyulan   2 günlük  Sokağa Çıkma  yasağının  duyulması ile birlikte  Ödemişli Vatandaşlar akın  akın pazara koşarak bol  bol  alışveriş  yaptılar. Cumartesi  pazarının  yanında ayrıca vatandaşlar ilçe içinde  bulunan  Manavlara akın ederken  vatandaşlar buralarda  yoğun bir kalabalık  oluşturdular.

FIRIN ÖNLERİNDE  VATANDAŞLAR  EKMEK KUYRUĞU  OLUŞTURDU.

İç İşleri Bakanlığı  tarafından  genelgenin  gece saatlerinde açıklanması ile birlikte  31 İl  ve ile bağlı  ilçelerde  hareketlilik yaşanırken,  Ödemiş İlçesinde  vatandaşların yoğunluk gösterdiği  bir başka  yer  Ekmek  fırınları  oldu. Buralarda da  vatandaşlar  kuyruğa  girerek ekmek  almak için  yoğun çaba sarf ettiler.  Vatandaşların bazıları  da alışagelmişin dışında  10-15 ekmek alanların  olduğu gözlendi.

İlçede  büyük bir  hareketliliğin  yaşanmasıyla, vatandaşlar  Market, Fırın, Mandıra,  Manav ve  pazaryerlerinde alış veriş yaptılar.  Hareketlilik  Gece  Sokağa  çıkma   yasağının  başladığı  gece 24.00 saatine kadar sürerken, Ödemiş İlçesinde cadde ve sokaklarda  büyük bir trafik  yoğunluğu yaşandı.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ