Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

2019 Yılı Buzağı Desteklemeleri Hesaplara Yatıyor

Reklam

İzmir Damızlık  Sığır  Yetiştiricileri Birliği Başkanı  Ahmet  Kocaağa  Tarım ve Orman Bakanı  Bekir  Pakdemirli’nin açıkladığı 2019  Yılının  Buzağı  Desteklemelerinin 24  Nisan  2020 tarihinde üreticilerin  hesaplarına  yatmasının üreticiler açısından sevindirici bir müjde olduğunu  ifade etti.

KOCAAĞA “ÜRETİCİLERİMİZE  HAYIRLI OLSUN”

2019 buzağı destekleri ne zaman yatacak Sorularına Tarım ve Orman  Bakanı  Pakdemirli’nin  önceki  gün son noktayı koyarak müjdeyi  verdiğini  ifade eden İzmir  Damızlık  Sığır  Yetiştiricileri Birliği Başkanı  Ahmet Kocaağa “Buzağı destek ödemeleri için müjdeli haber! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, önceki gün  yaptığı  duyuru ile vermiştir. Buzağı desteklerini bekleyenlere sevindirici haber olduğunu  düşünüyoruz.” dedi.

KOCAAĞA “ÜRETİCİLERİMİZİN  DESTEKLEME  ÜCRETLERİ 24 NİSAN 2020’DE  HESAPLARDA”

2019 yılı 1. dönem buzağı destek ödemelerinin 24 Nisan Cuma günü saat 18.00’dan sonra ödenmeye başlayacağını dile  getiren  Başkan  Kocaağa “Bakanımız  Pakdemirli’nin  Türkiye  verilerine göre toplamda 701 bin 111 üreticiye 1 milyar 434 milyon liralık destek ödemesi  yapılacağı  güzel bir müjde olduğunu  düşünüyoruz.  Tüm  çiftçi  ve üreticilerimize  alacak oldukları  destekleme  ücretleri  hayırlı olsun. Bereketli  Olsun” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ