Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Dünya Rekortmeninden Yeni Keşifler!

Reklam

Ödemiş’te çalışmalarını sürdüren  dünya rekortmeni  Etibar  Elciyev Budaklı  2 yeni icat elde ederken alınan  bilgiye  göre  Etibar’ın  boy uzatma  konusunda özel bir aletin  yanı sıra, Ortopedi  cihazı  olarak  balerin ayaklı çocuklar özel bir  cihazı Ödemiş’e getirdi.

BUDAKLI “2 AYRI  CİHAZIMIZLA ÖDEMİŞ’TE FARKINDALIK YARATACAĞIZ.”

Ödemiş’te “Evde Kal Boşta Kalma” sloganıyla  yola çıkarak 2 ayrı  projeyi Ödemişlilerin  hizmetine  sunduğunu  dile getiren  Dünya Rekortmeni  Etibar  Elciyev “Seneler  önce,  çalıştığım  sürede  benim üzerinde durduğum kendimi  düşünüp hazırladığım  bir cihaz çalışmasıydı. Amacım bu cihaz  sayesinde evden çıkmadan insanlara fayda  sağlayacak aletlerdir. Çok sayıda balerin sendromlu çocuklarımız  vardır. Bundan  başka tabanda yürüyen çocuklarımızın  sıkıntılarını  yüzde  yüz  bu cihazların   faydalı  olacağına inanıyorum. Bunun üzerinde bir süre çalıştıktan  sonra neticesini almış bulunmaktayım. Vatandaşlarımız  aile  bireyleri  bu cihazı  rahatlıkla evlerinde  uygulamayı kendi kendilerine  yapma imkanına sahip  olacaklardır. Bunun yanında ayrıca  boyu kısa  gençlerimiz  içinde  farklı bir cihazı Ödemiş’e getirdik. Bununla ile  boyu  kısa  olanların derdine  çare olmak için çalışmalarımızı başlattık. Cihazın   çalışmalarını   şu anda başlattık.  Bunun da neticesini almış bulunmaktayız.” dedi.

“BU 2 CİHAZIN PATENTİNİ ALMAYI HEDEFLİYORUM.”

Dünya  Rekortmeni  Etibar  Elciyev  Budaklı  Ödemiş’e getirdiği her iki cihazın patentini  almak için ön hazırlıklara  başladığını  dile getirirken “Bu iki cihazın ikisini  de insanlarımıza hizmet için getirdiğim  cihazlardır. Bunların patentini almak için devlet  yetkililerinden destek bekliyorum. Benim  Gürcistan  vatandaşı  olmama rağmen  bunu Gürcistan ülkesinde değil  Türkiye den bütün dünya ya  faydalı olmak istiyorum.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ