Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

YayladaHem Kiraz Hasadı Hem de Kitap Okuma Keyfi

Reklam

Ödemiş’e bağlı Bademli Mahallesinde  kiraz bahçelerinde ailelerine  kiraz  toplarken yardım  eden çocuklar aynı  zamanda kiraz bahçelerinde  kitap  okumayı da ihmal etmiyorlar.

AİLELERİNE  DESTEK  OLAN ÇOCUKLAR KİTAP OKUMAYI İHMAL ETMİYORLAR.

Bademli Mahallesinin  yayla serinliğinde ailesine  kiraz  toplamada  yardım eden  çocuklardan  Bademli  Ortaokulu 6. Sınıf öğrencilerinden  Zafer  Bilgi   Ödemiş Kent  Gazetesi  muhabirine açıklamasında kiraz  toplamayı sevdiklerini ama  kitap okumayı da bırakmadıklarını ifade ederken “Ailemiz  kiraz  toplarken bizde   onlara  yardım ediyoruz. Aynı  zamanda  kitap  okumayı da kiraz bahçelerinde sürdürüyoruz.” dedi.

Kitap okuma ile birlikte  kiraz  haşatında ailelerine  destek  olduklarını  dile  getiren Bademli İlkokulu  Öğrencilerinden  8  yaşındaki 2. Sınıf  öğrencisi  Bade Çineli “Okullar şu anda kapalı  ama  bizler  kitap okumayı  ara vermeden sürdürüyoruz.” dedi.

Öğrencilerden  Bademli  Ortaokulu  7. Sınıf öğrencisi  Kader  Sezer “Kiraz bahçelerinde  kitap okumayı çok  seviyoruz.  Aynı zamanda kiraz  toplarken  de ailemize  yardım  ediyoruz.” dedi.

Öğrencilerden çocuklardan Zafer  Bilgi’nin  babası  Arif  Bilgi “Çocuklarımız  kiraz bahçelerinde  kitap okumayla adeta yanıp  tutuşuyorlar. Okulların şu anda  kapalı olmasıyla  birlikte  çeşitli kitapları  okuyarak buradaki zamanlarını  en güzel şekilde geçiriyorlar.” dedi.

Çocukların okumaya çok meraklı olduklarını diğer yandan da kiraz toplarken ailelerine destek olduklarını vurgu yapan Bademli  Ortaokulu  öğrenci,  velilerinden  Alaattin Sezgin “Okulumuz bilindiği üzere  proje  okulu o bakımdan okul  müdürümüzü Ramazan Göçen nezdinde süren STEM projelerinin yanında ayrıca  çocuklarımız da  güzel bir kitap okuma  alışkanlığı aralıksız olarak devam ediyor. Bu konuda  bizler kitap okumalarını sonuna kadar destekliyoruz. Önemli olan da çocuklarımızın böyle covid-19 sürecinde okuldan ayrı olsalar bile  kitaplarından ayrı  kalmıyorlar.” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ