Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş Belediyesinin Acı Günü

Reklam

Ödemiş Belediyesinde bir süreden beri Biosun  firması şirketinde şoför olarak çalışan evli ve  2 çocuk  babası 39 yaşındaki Murat Bozalan’ın evinde kalp krizi geçirmesi  sonucu   sevenlerini  üzdü.

BOZALAN İÇİN BİRGİ TARİHİ ULU CAMİİNDE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Henüz 39 yaşında  geçirdiği kalp krizi  sonucu  yaşama veda eden  Murat Bozalan için Birgi  Ulu  Camiinde cenaze  töreni  düzenlendi.

Yapılan  cenaze törenine  Ödemiş Belediye  Başkanı  Mehmet  Eriş, Birgi  Mahalle  Muhtarı Mutlu Sulukan olmak üzere  ebediyete  uğurlanan  Bozalan’ın   çalışma  arkadaşları ile Bozalan  ailesinin  fertleri   katılım  sağladılar.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş   Bozalan için  üzüntülerinin  çok  büyük olduğunu  ifade ederek “Ödemiş Biosun şirketinde şoför olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Murat Bozalan’ın vefat haberiyle büyük üzüntü yaşadık. Murat kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve çalışma arkadaşlarına sabır ve başsağlığı dilerim.” dedi.

Birgi  Ulu  Camiinde yapılan  duaların ardından Bozalan’ın   cenazesi İzmir Büyükşehir  Belediyesi Cenaze aracına  konularak ailenin  isteği  üzerine   Kemer  Mahalle  mezarlığında, toprağa  verildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ