Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Partimizde Olması Gereken Oldu!

Reklam

Kaymakçı  Eski  Belediye Başkanı   Halil  Güler  Ak Parti  Ödemiş İlçe Başkanlığında yaşanan   ilçe başkanlığı belirsizliğinin  sona  erdiğini dile getirerek  başkanlık  takdirinin yapılmasının  ardından şimdi de çalışma  zamanı olduğunu  dile  getirdi.

“DESTEKLERİNDEN DOLAYI SON BAŞBAKANIMIZ BİNALİ YILDIRIM’A MİNNETTARIZ.”

Kaymakçı Eski Belediye Başkanı Halil Güler Ak parti Ödemiş İlçe Teşkilatına  Muhammet  Şen’in  göreve  gelmesini  değerlendirerek  önemli açıklamalarda bulundu.

Ödemiş Kent  Gazetesine özel açıklamada bulunan eski Belediye Başkanı Güler “Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Gençlerimize yer açtık. Bundan sonrada görevlerinde başarılar dilerim. Teşkilatımızın istediği, gençlik kolları, mahalle başkanlarımız ve bizler arkasındaydık. Bende destek verdim. Ankara’ya geldik gittik. Çok zor bir süreçten geçtik. Karşı tarafta arkadaşlarımız vardı. Kendi içimizde istenmeyen olaylar oldu. Ona karşı yine de Muhammet Şen hedefine ulaştı. Allah yar ve yardımcısı olsun. İlk çıktığı günden beri Muhammet Şen’in arkasından ayrılmadım. Bundan sonrada arkasındayım. Bizlerde halkımız olarak çalışacağız. Durmak yok yola devam sloganıyla Allah mahcup etmesin diliyorum. Dört aydan bu yana yüzlerce gencimizle beraberim onlarla konuşup, onları motive ettim. Çalıştık, gece geç  saatlere kadar  çalıştık. Yeri geldi sabahladık bu gençlerimize güç kuvvet vermek için birlik beraberliği sağlamak için  bu yaşıma rağmen elimden gelen tüm çabayı gösterdim. İnşallah Allah bundan sonrada çalışmamızı nasip eder.” dedi.

“ÇALIŞMA ŞİMDİ BAŞLIYOR”

Kaymakçı eski Belediye Başkanı Halil Güler çalışmanın şimdi daha farklı anlamda başlayacağını ifade ederek “Cumhurbaşkanımızın  2023  hedefleri  doğrultusunda çalışma  şimdi çok farklı bir şekilde olacak. Ak Partililer olarak bir olacağız, bin Olacağız. Hep birlikte  ortak hareket edeceğiz. Partimizde  asla  sen veya ben  kavgası  olmayacaktır. Partimizde  küskünlüklere  yer olmayacaktır.  Mahalle  mahalle  köy ziyaretlerimiz  önümüzdeki günlerde  program  halinde  başlayacaktır. Partimizi daha iyi yerlere getirmek için hep beraber çalışacağız. Buradan emeği geçen Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma minnettarım, özellikle son  başbakanım Binali Yıldırım  bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadı, desteklerini esirgemedi. Hatta arayıp beni ve Muhammet Şen’i tebrik etti. Bizim içimizde küskünlükler, dargınlıklar olamaz. Bundan sonra genç kardeşlerimizle ,yeni yönetimimizle birlikte büyük çıkışlar yaparak yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

“BUNDAN SONRA HEP BİRLİKTE ÇALIŞMA ZAMANI”

Güler, Teşkilat  olarak birlik ve beraberlik  günü olduğunu  dile getirerek “Teşkilat olarak  birlik ve  beraberlik  zamanı  olduğunu  düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte  program takvimine  göre çalışmalar   yapılacak.   Hedef önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Ak Partinin gücünü en  iyi gösterecek  bir  belediye  başkan adayının  seçilerek Ödemiş’te  Ak Parti  Belediyeciliğini göstermesini  sağlamak  için bizlerde  üzerimize düşeni  yapacağız.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ