Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’in Coğrafi İşaretli Ürünleri Alaçatı’da Yerini Aldı

Reklam

Ödemiş’te organik üretimi  uzun  yıllardan  beri  yapmasıyla, yerel ve ulusal basın  yayın  organlarında  sık sık  gündeme gelen  Organik  Üretici Levent  Korukoğlu’nun  coğrafi işaretli  organik  ürünleri Çeşme  Alaçatı’da yerini aldı.

ÇEŞME’DE TÜM ORGANİK ÜRETİCİLERİN ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ

Çeşme  İlçesinin tatil  merkezi Alaçatı’da,  bir Otelde   organik  ve coğrafi işaretli  ürünlerinin   sunan  Ödemiş’in başarılı  üreticisi   Levent  Korukoğlu “Çeşme  Alaçatı’da  değerli  otel  sahibi  Mehmet  Bilge Yavuz’un  desteği  ve sponsorluğu  sayesinde   Ege  ve Türkiye’nin  çeşitli  kesimlerinden  gelen  organik  üreticileri  organik ürünlerini  burada   sergileme  fırsatını buldular.” dedi.

“BUNA  BENZER ÖRNEK ÇALIŞMALARIN YAPILMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUM”

Ödemişli organik  üretici  Levent  Korukoğlu  Alaçatı’da açılan organik  tezgahlarında  çeşitli  organik  ürünlerinin  bir arada  olduğunu  dile getirdi. Korukoğlu “Bizler Ödemiş adına   Çeşme  Alaçatı’da yer alarak  burada  Ödemiş’in  kendi  topraklarında üretilen  coğrafi  işaretli   karpuz, kavun  ve patates  gibi  ürünleri    tanıtma  fırsatını  yakaladık.  Türkiye’nin  çeşitli kesimlerinden gelen  tatilciler ve  otelin müşterileri organik ürünlere çok büyük ilgi gösterdiler. Bundan sonra buna  benzer   tanıtıcı   etkinliklerin   her yerde  yapılmasının  yararlı  olacağına  inanıyorum.” Dedi.

Haber : Turgay  Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ