Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Yol Sorunu Vatandaşların Çilesi Oldu

Reklam

Ödemiş 3  Eylül Mahallesinde çevre yolu  olarak bilinen  Emmioğlu caddesinde   ek yapılan   asfaltlama çalışmasının  bazı  yerlerinin  bozuk  olması çevredeki  vatandaşların  tepkisine neden oluyor.

“YOLDAN KAMYON GEÇİNCE EVİMİZ SALLANIYOR.”

Üç eylül Mahallesi  sakinlerinden  Emine Özkuyucu “Mahallemizin  en işlek  ve hareketli  merkezlerinden olan  çevre yolu  olarak  araç  sürücüleri  tarafından tercih edilen bu asfaltlama  yapıldıktan  kısa süre sonra  bu yolun  bazı yerleri  bozuldu.  Bizler  bu durumu hemen  ilk önce mahalle  muhtarımız  Bekir  Uşaklı’ya  durumu  bildirdik. O’da sağ olsun  Ödemiş Belediyesine  ve İzmir  Büyükşehir  Belediyesine  bildirmesine  rağmen   bundan  sonuç alamadık.” Dedi.

“EVİMİN DUVARLARI ÇATLADI.”

Ağır tonajlı kamyonların buradan geçmesinden  dolayı müstakil  evinin  duvarlarının çatladığına  dikkat çeken  Üç eylül   Mahalle  sakinlerinden Emine Özkuyucu “Buradaki  kamyonların  geçmesiyle  ve bozulan  bölüme  girip çıkmasıyla   hem  evimiz  hem de   evin dış  duvarları   sallanmadan dolayı çatladı.  Buradan  gerek Ödemiş Belediyesi  ve gerekse  İzmir  Büyükşehir  Belediyesine  sesleniyorum. Bir an önce  asfaltlanıp  bozulan   bu yolun  ele  alınmasını  bekliyoruz.   Ödemiş’te  her mahalleye  olduğu gibi   eşit hizmet anlayışıyla  bu yolun  ele  alınmasını  istiyoruz.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ