Ak Parti Ödemiş’te Kongre Süreci

Ak Parti Ödemiş İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Muhammet Şen’in göreve getirilmesinin ardından yeni yönetim ve kongre yapılması için hazırlık çalışmaları başlatıldı.
27 EYLÜL’DE KONGRE YAPILMASI BEKLENİYOR.
Ak Parti Ödemiş İlçe Teşkilatında Kongre ve yeni bir yönetim anlayışı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İlçe Başkanı Muhammet Şen koordinesinde hazırlanan yeni yönetim listesinde yeni isimlerin yönetimde yer alması bekleniyor. Parti teşkilatında hazırlanan yeni yönetim Listesinin İzmir Ak Parti İlk teşkilatına yönetim tamamlandıktan sonra sunulması bekleniyor.
Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen “Partimizde yeni yönetim listesi konusunda kongre süreciyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Buna göre yönetimdeki oluşturacak olduğumuz arkadaşlarla birlikte yol alarak çalışmalarımıza hız kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi.
Haber : Turgay Konuralp