Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş Spor Alt Yapısıyla Özüne Dönüyor

Reklam

Ödemiş Belediyesinin desteği ile çalışmalarını sürdüren Ödemiş spor  kendi özüne dönüyor  sloganıyla, yola çıkarak  Alt  Yapı sorumlusu  başarılı çalıştırıcı Mahmut  Arslan  ve yardımcı antrenör ekibinin çalışmalarıyla  Alt yapı konusunda pandemi  gecikmesine rağmen Yaz Spor Okullarının  Futbol  çalışmalarını  Ödemiş Saraçoğlu Stadında  sürdürüyor.

“AMACIMIZ BAŞARILI ve YETENEKLİ ÇOCUKLARIMIZA İLERİYE DÖNÜK YÖN VERMEK”

Ödemiş spor’un alt yapı sorumlusu  Mahmut Arslan Alt  yapıya dahil olan yaklaşık 100 kişilik sporcu ordusuyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederken  “Ödemiş spor’un Yaz  Spor  Okulu çatısı altında planlanan çalışmalarına  daha önceki süreçte başlamayı hedefliyorduk. Ancak Pandemi süreci araya girmesiyle birlikte geçte olsa  Yaz  Spor Okullarının  çalışmalarına başladık.  Burada  alt yapının çeşitli değişik  yaz kategorilerine yönelik idmanlarımız aralıksız olarak devam ediyor.”

“YAZ SPOR OKULUNA DESTEĞİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZ  ERİŞ’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ.”

Yaz Spor Okullarında başlayan çalışmaların güzel bir ahenkte devam ettiğini ifade eden Alt Yapı Sorumlusu Arslan “Ödemiş spor’un önceki dönemlerde olan yaz spor okullarına futbola ilgi  duyan  sporcularımızın iştirak  etmesiyle, çalışmalarımız program  halinde devam etmektedir. Buradaki en büyük hedefimiz çocuklarımızın  spor okullarında başlayarak daha sonra (U) takımları ve ileriye dönük futbolcu olmaları için Spor Okullarında görev alan çalıştırıcı  arkadaşlarımızla birlikte onları futbola olan yeteneklerinin artırarak daha da ileriye  gitmelerini  sağlamak için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Ayrıca Yaz Spor Okullarının çalışmalarında sporcu ailelerine de tribünlere gelerek çocuklarına moral  vermelerinden  dolayı sporcu velilerine ayrıca teşekkür ediyoruz.”dedi.

“SPOR OKULLARI YAZ ve KIŞ AYLARINDA DEVAM EDECEK”

Spor  Okullarının yaz ve kış aylarında devam edeceğinin müjdesini veren Ödemiş Spor  Alt Yapı Sorumlusu  Mahmut Arslan “Burada spor okullarımızda Covid-19 ile ilgili gerekli önlemleri alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca önümüzdeki süreçte  futbola ilgi duyan  ve çalışmalarımıza katılmak isteyenlere yönelik Spor Okulları Futbol idmanları Yaz ve Kış  aylarında Programlı bir şekilde devam etmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ