Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Şen, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Reklam

Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen İlçedeki basın mensuplarıyla, Mursallı Mahallesi yolundaki  bir araya  kahvaltıda bir araya geldi.

ŞEN, GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Yeni yönetim olarak çeşitli konu ve projeler için çalıştıklarını ifade eden Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen “İlçemizde Genev yolunda  olan TOKİ inşaatımız hızlı bir şeklide devam etmekte. 59 blok 8 daire, 468 konutumuz var. 8 dükkanlı ticaret merkezi yapılacak, birde camii inşaatımız var. 2021 Ağustos ayında teslim etmeyi düşünüyoruz. Yeni gelişimler olup ek ilaveler yaptırmayı düşünüyoruz. Çünkü kuralar çekildi, bütün her yer sahipli  devlet demir yollarımız elektrikli tren direklerimiz dikildi, gergi demirlerimiz Torbalı’dan itibaren yapılmaya başlandı.”

“ÖDEMİŞ OSB’NİN HAYATA GEÇMESİ EN BÜYÜK BEKLENTİLERİMİZDEN BİRİ”

Ödemiş OSB’nin tam kapasite hayata geçmesinin en büyük temennileri olduğunu ifade eden Başkan Şen “Ödemiş OSB bilindiği üzere hereksin dört gözle beklediği çalışmalardan biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Allah nasip ederse bu yılın sonuna kadar büyük bir yol kat edeceğiz. Buradan sonrada Kiraz’a geçecek, Organize sanayi devam ediyor. Orada da iki tane fabrikanın temeli atılacak, bir firmamız  gelip fabrika kurmak için inşaat firmalarından teklifler aldı. Doğalgaz Kiraz’a gidiyor oraya giderken organize sanayide de olacak . Bozdağ yolu ile ilgili girişimlerimiz oldu. Projesi şu anda çiziliyor. Aralık ayına kadar bitirilip ihale aşamasına getirilecek Salihli’den Ödemiş’e 50 km’lik yol büyük dolgular yapılıp büyük oranda virajlar kaldırılıp yol genişletilmesi yapılacak, 2023’e kadar tamamlanmasını bekliyoruz.” dedi.

“ÖDEMİŞ DEVLET HASTANESİ PANDEMİ SÜRECİNDE ÇOK İYİ BİR SINAV VERDİ.”

Ödemiş Devlet Hastanesinin Covid-19 süreci içinde çok iyi bir sınav verdiğini ifade eden Başkan Şen “Ödemiş Devlet Hastanesi zorlu Pandemi sürecinde hem Ödemiş’e hem de bölgeye anlamında iyi bir hizmet verdiğini düşünüyorum. Hastanemiz pandemi sürecinde başarılıydı, gerçekten iyi hizmet veriyor. Göreve geldikten sonra yapmak istediğim çok projelerim var. Ödemiş Ege bölgesinin en büyük doğal tarım ve hayvan üreticisidir. Bu da yolla ve organize sanayi ile olur. Ödemiş için daha çok neler yapabiliriz bu konuda Arge ekibimizi kurduk ve çalışmalarımız devam ediyor. Güzel projelerimiz var ama öncelikle bunların olurlarını alıp daha sonra sizlerle paylaşacağız. Yeni olarak sosyal hizmetler müdürlüğümüz Ödemiş’e geldi onlara yer tahsisi yapılacak. Sosyal hizmetler ne dersek örneğin engelli vatandaşımız Torbalı’ya gidiyor. Bundan sonra Beydağ, Kiraz Ödemiş’e gelecek ve vatandaşlarımızın işlerini  daha da kolaylaştıracağız.” dedi.

“KENDİ ÇOCUĞUM İÇİN DEĞİL AMA ÖDEMİŞ İÇİN MUTLAKA BİR FAKÜLTE KAZANDIRMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.”

Ak parti Ödemiş İlçe Başkanı  Muhammet Şen Ödemiş’in yine en büyük eksikliklerinden biri olan  Fakültenin Ödemiş’e kazandırılması konusunda elimden geleni yapacağının mesajını verdi.

İlçe Başkanı Şen “Bizler ilçe yönetimi olarak Ödemiş’in ileriye dönük olarak ne gibi adımlar atabiliriz. Bunun için elimizden  geleni yapmak için bu göreve geldik. Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte el ele  vererek çeşitli projeleri hayata  geçirmek için adımlar atacağız. Yine bu projelerin arasında düşündüğümüz  İlçemize  bir Fakülte kazandırılması için ne gerekiyorsa  her  türlü girişimlerin öncüsü olacağız. Kazandırılacak olan Fakültenin de ilçemize  gerek ekonomik ve gerekse hareketlilik açısından artı katacağına inanıyoruz.”dedi.

“TURİZM KONUSUNDA GİRİŞİMLERİMİZ VAR.”

Ödemiş’in turizm hareketliliğinin canlanması için projelerinin olduğuna dikkat çeken Ak parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen “Ödemiş’te bilindiği üzere  çok güzel  yerlerimiz ve turizm açısından zenginliklerimiz var. Bunların projeye  dönüşmesi içinde girişimlerimiz ve çalışmalarımız  devam ediyor. İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’de büyük bir duyarlılık göstererek incelemelerde bulundu. Bunların içinde  Birgi, Gölcük  Mahalleleri var. Buralar için düşünülen  projeler  var. İnanıyorum ki bu projelerin hayata  geçmesiyle birlikte ilçemizde turizm adına olumlu yönde adımlar atılacaktır.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ