Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Jandarma Şüphelileri Yakaladı

Reklam

İzmir İl Jandarma  Komutanlığı Ekiplerince ilimiz genelinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında icra edilen “Önleyici Kolluk Devriyesi” faaliyetleri esnasında, Torbalı ilçesi Kuşçuburun Mahallesinde, (G.G.). (S.U.) ve (A.G.) isimli şahısları, (S.FD.)’ye ait evin kapısını kırmaya çalıştıklarının görülmesi üzerine derhal olaya müdahale edilmiş ve (3) şüpheli kıskıvrak yakalandığı bildirildi.

Olay yerinde yapılan kontrollerde, evin kilit kısmının tornavida ve çekiç kullanmak suretiyle kırıldığı, ayrıca evin bahçesinde bulunan deponun kapısının kilit kısmının kırık olduğu belirlenmiştir. Jandarma Ekiplerinin zamanında müdahale etmesi neticesinde evden her hangi bir malzeme çalınamadığından şüpheliler “Konut Dokunulmazlığını ihlal ve Mala Zarar Verme” suçlarından gözaltına alınmış olup, adli işlemleri devam etmekte olduğu belirtildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.”Mesajı verildi.

Haber :Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ