Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Sökespor’dan 97. Yıla Özel Forma Tanıtımı

Reklam

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aydın temsilcisi Sökespor Kulübü yönetimi, kulüp kuruluşunun 50.yılına özel ve Cumhuriyet kuruluşunun 97.yılına özel yaptırılan formaların tanıtımını gerçekleştirdi.

Söke’deki Kahve Diyarı’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Kulüp Başkan Yardımcısı Kasım Üzüm, Kulüp Müdürü Yağız Pullukçu, Basın Sözcüsü Erol Özhavutçu, Yönetici Barış Kazan ve basın mensupları yer aldı. Kulüp Başkanı Onur Kara ise iş yoğunluğundan dolayı toplantıya katılamadı.

SÖKESPOR STORE 29 EKİM’DE AÇILACAK

Atatürk baskılı 29 Ekim’e özel basılan formaların tanıtımını yapan Sökespor Kulübü Basın Sözcüsü Erol Özhavutçu, aynı zamanda store mağazası ve otopark çalışmaları hakkında bilgiler de verdi. Özhavutçu yaptığı açıklamada, “29 Ekim’e özel çıkan Atatürk baskılı 50.Yıl formalarımızın tanıtımı için buradayız. Store mağazamız ile ilgili çalışmalara başladık. Söke Belediyesi ile prosedürleri görüştük, anlaştık. Mağaza kiralama işi de bitti. Şuanda iç dekorasyon ve dizayn çalışmaları yapılıyor. Eğer yönetim kurulumuz uygun gördüğü takdirde SökesporStore Mağazası’nda sadece Sökespor ürünleri değil, Süper Lig ekiplerinin de ürünleri satılacak. Mağazamızın açılışını 29 Ekim’e yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu tarihte büyük bir ihtimal de ay sonunda Söke halkımıza sunmuş olacağız. Bunun yanında Sökespor’a ait otopark Çarşamba pazarındaki otopark çalışmaları ile ilgili görüşmelerimiz bitti. Yer teslimi yapıldı. Biz de Sökespor yönetimi olarak çalışmaları takip ediyoruz. Otopark hizmeti önümüzdeki günlerde Söke halkımıza sunulacak. Bilindiği üzere buradan elde edilecek gelirler de Sökespor Kulübü’ne girecek” dedi.

MAÇLARIN ARALIK AYINDA BAŞLAMASINI BEKLİYORUZ

Yeni sezon ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Kulüp Müdürü Yağız Pullukçu ise “Bilindiği üzere federasyon amatör spor kulüplerinden maçlar oynansın mı oynanmasın mı şeklinde görüş bildirilmesini istedi. Biz de Eşin GroupSökespor Kulübü olarak maçlar oynansın e bir an önce başlasın. 80 binlik amatör spor camiası ailelerine destek sağlayabilsin dedik. 28 Eylül’den bugüne kadar Türkiye Futbol Federasyonu maçların oynanıp oynanmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapmamasına rağmen biz sürekli Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan ile sürekli istişare halindeyiz. Edindiğimiz bilgilere göre Aralık ayında liglerin başlanması planlanıyor. Bu kararın da bu ayın sonunda açıklanmasını bekliyoruz. Şuandaki gidişatın buna izin verip vermeyeceği de tabii belli değil. Ancak biz maçlar yarın oynanacakmış gibi hazırlığımızı yapıyoruz. Transferlerimizi yaptık. Ödemelerimizi yapıyoruz. Çalışanlarımıza, futbolcularımıza, personellerimize bir şekilde katkı sağlamak için, kimseyi mağdur etmemek amacıyla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizim federasyondan bir talebimiz oldu. Lisanların çıkarılmasına izin verilsin. Futbolcular da mağdur olmasın. Kulüpler ve futbolcular arasında bir bağlayıcı bir durum olsun. Bu belirsizlik tüm amatör kulüpleri yoruyor ve üzüyor. Biz tekrardan bu belirsizliğin bir an önce çözüme kavuşmasını ve maçların bir an önce oynanmasını istiyoruz. Bu çağrımızı da buradan yenilemiş olalım” ifadelerini kullandı.

FORMALAR UZUN YILLAR SAKLANACAK

Son olarak formalarla ilgili konuşan Başkan Yardımcısı Kasım Üzüm, “Kulübümüzün 50.yıl dönümünden dolayı ve ülkemizin 97.yıldönümüe özel formalarımızı hazırladık. Onur forması olarak adlandırabiliriz. Bu formalardan herhangi bir kar beklemiyoruz. Kappa markası formalarımızı 200 TL’den vereceğiz. Maliyeti de zaten o paraya yakın. Çok kaliteli ve güzel bir forma olduğunu düşünüyoruz. 30 tane tasarım arasından seçtik bu formayı. 97.yıla özel 97 adet bastırıldı.  Üzerindeki 50.yıl yazısı da kulübümüzün kuruluşunun 50.yılını çağrıştırıyor. Bu formalar satılacak ve alıcılar tarafından uzun yıllar saklanacaktır diye inanıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim” sözlerini kaydetti.

İLK FORMA MÜŞTERİSİ ESKİ BAŞKAN MAKARAÇ OLDU

Öte yandan Spor Dokuz facebook sayfasından canlı yayınlanan tanıtım toplantısını izleyen eski Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, Sökespor’un 97.yıl ve kulüp kuruluşunun 50.yılına özel basılan 200 TL’lik formalardan bir adet alarak 1.000 TL kulübe katkıda bulundu. Kulüp yönetimi ise Makaraç’ın bu davranışı takdirle karşılayarak katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ