Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Beydağ Halkı Depremzedeler İçin Teyakkuzda

Reklam

YARDIM KAMPANYASI SÜRÜYOR

Beydağ Belediyesi, 30 Ekim günü 14.51’de Seferihisar açıklarında meydana gelen depremden etkilenen bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Beydağlılar, yardımlarını belediye binasına getiriyor.  

Beydağlıların destekleriyle elektrikli ısıtıcı, battaniye, çocuk bezi ve gıda ürünleri gibi yardım malzemeleri depremden en çok etkilenen merkezler olan Bayraklı ve Seferihisar’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.  

Deprem bölgesi Bayraklı’ya ilk etapta battaniye, şişe su, ısıtıcı ve hijyen malzemelerini ulaştıran Beydağ Belediyesi, Beydağlıların yardımlarını da bölgeye yönlendiriyor. Cumartesi günü kısa süre içinde toplanan bir kamyon dolusu malzeme deprem alanına ulaştı. 

“EŞSİZ BİR DAYANIŞMA İLE YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ” 

“Bu zor günleri birlikte aşacağız” şeklinde konuşan Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “En çok hasar gören Bayraklı ve Seferihisar’da yaraların sarılmasına bir nebze de olsa destek sunmak adına yapmış olduğumuz kampanya çağrımıza hemşehrilerimiz de ses verdi. ‘Eşsiz bir dayanışma örneği göstereceğinizden şüphemiz yok’ dedik. Duyarlı hemşehrilerimiz ellerinde ne varsa  bizlere ulaştırıyorlar. Elektrikli ısıtıcı, battaniye, şişe su, çocuk bezi ve temel gıda ürünü gibi en çok ihtiyaç duyulan yardım malzemelerini belediyemize getiriyorlar. Biz de paketleyip kolileyip Bayraklı ve Seferihisar’daki hemşehrilerimize ulaştıracağız.” Dedi

Deprem alanına doğru destek olmak için yola çıkan Başkan Yılmazlar “Dün deprem alanına giden ilk aracımızda sonra bugün de sabah saatlerinde ikinci aracımız yine yüreği kocaman Beydağlıların desteğiyle doldu. İkinci aracımız da deprem bölgesindeki yaraları sarmak için yola çıktı. Bizler de daima onların yanındayız.” İfadelerini kullandı.

BEYDAĞ’DA SICAK BİR YUVANIN KAPILARI KARDEŞLERİMİZE SONUNA KADAR AÇIK”

Ayrıca Başkan Yılmazlar,” Beydağ Belediyesi Kültür Merkezi ve Konukevi’miz İzmir depremi sonrası konaklama ihtiyacı olan tüm depremzedelerimiz için hazırdır.

Bu zor günde Beydağ’da sıcak bir yuvanın kapıları kardeşlerimize sonuna kadar açıktır.

Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.” Diyerek konukevini depremzedeler için hazır tuttuklarını belirtti.

Haber Cengiz Türkavcı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ