Korona Virüs Salgınında, Yaşanan Gelişmeler Sürüyor

Korona Virüs salgını tehditi ülke genelinde ve bazı dünya ülkelerinde de yaşanırken, diğer yandan tüm ülkelerin hükümetleri korona virüs salgınına karşı aşıları bir an önce devreye sokmak ve vatandaşların bu alandaki sağlığına destek olmak için gerekli çalışmaları sürdürüyor.
Kirazda Korona Virüs salgınında,son olarak iddiaya göre, Korona Virüsü Pozitif çıkan Kiraz Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ak ve Dokuz Eylül Veterinerlik Fakültesi Dekanı Orhan Özbey Evde 15 gün Karatina dönemlerinin başladığı gelişmesinin yaşandığı bildirildi. Yapılan kısa süreli karantina döneminden sonra ilçedeki kaymakam ve diğer yöneticilerin tekrar göreve başlayacağı bildirildi.
Diğer yandan Kiraz da, yine bazı siyasi parti temsilcileri ve bazı kamu kurum temsilcilerinin kendilerine test yaptırarak gerekli sağlık çalışmasını sürdürdükleri bildirildi.
Haber : Turgay Konuralp