Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

ÖTO, Üyeleri İçin Eğitimlere Devam Ediyor

Reklam

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde özellikle ticari faaliyetlerin sürdürülmesi açısından dijital pazarlama uygulamaları ve sosyal medya kullanımını giderek daha fazla önem kazanmaya başlamıştır. Ödemiş Ticaret Odası da bu süreçte üyelerinin ticari faaliyetlerini en iyi şekilde devam ettirebilmesi ve yol gösterici olabilmesi için faydalı olabilecek eğitimler ile üyelerine destek vermeye devam etmektedir.

Ödemiş Ticaret Odası, Didim Ticaret Odası ve Söke Ticaret Odası’nın ortak çalışması ile “Pandemi Süreçlerinde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Kullanımı” konulu bir WEBINAR düzenlendi. Üç odanın yönetim kurulu başkanlarının, personelinin ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşen webinarın moderatörlüğünü Ödemiş Ticaret Odası Urge yöneticisi Murat Esmeray yaparken, sunumu İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Burcu Öksüz gerçekleştirdi.

Online ortamda gerçekleşen faaliyette tüm dünyada etkisini gösteren pandemi koşullarında dünya ticaretinin ana ekseninin internet ortamında gerçekleştirilen ticari faaliyetlerle ilerlemeye başladığı, işletmelerin bu dönüşüme ayak uydurabilmelerini sağlayacak dijital pazarlama faaliyetlerini nasıl gerçekleştireceği ve bu faaliyet içerisinde sosyal medya unsurlarının kullanımının önemi gibi konular üzerinde duruldu. Daha sonrasında katılımcıların soruları yanıtlandı.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş yapılan webinar ile ilgili; “Pandemi sürecinin en başından itibaren üyelerimizin ticari faaliyetlerini sürdürebilmesi için hep destekçi olduk ve oda olarak ta üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirmeye gayret ettik. Üyelerimizin taleplerini dinledik ve onlar doğrultusunda çalışmalarımıza da devam ettik. Zor zamanlardan geçtiğimiz bu süreçte eğitimlerimize yüz yüze devam edemesek de , online olarak devam ederek hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

Haber : Cengiz Türkavcı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ