Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

İYİ Parti Ödemiş Gündemi Değerlendirdi

Reklam

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç gündeme dair konulara değinirken,yaptığı açıklamalarda  Covid-19 sürecini değerlendirdi. Kılıç “Yeri geldiği zaman söylenen beylik bir söz vardır. Söz tarımdan açılınca hemen herkes “Türkiye tarımda kendi kendine yeten yedi ülkeden biridir” derGelinen durumu şu an için vahim demek hafif olur.

Geçtiğimiz 1 aydan bu yana kapalı esnafın durumu ayrı sorun, veresiye defteri kabarmıştır. Deftere yazan esnaf parasını tahsil etmeden devlet vergisini, KDV’sini, stopajını, mera fonunu, sigortasını, BAĞKUR’unu, elektrik, su,iletişim giderlerini istemektedir. Diğer giderleri saymıyorum.

Şahsım Vatanı Anamız, Devlet’i Babamız diyen bir zihniyetten gelmekteyiz.Buradan hükümete sesleniyorum sahada durum çok vahim.Tüm Siyasi Parti İlçe Başkanlarına buradan sesleniyorum. Vatandaş için memleket sevdalısı isek bu süreçte oy kaygısına girmeden Oda’lar, STK’lar, Kent Konseyi gibi kurumlardan alınan bilgilerle ortak akla ve zihniyete imza atmaya davet ediyorum. Çok geç olmadan toplu iflaslar olabilir ve bu zararların telafisi mümkün olmayabilir, bir an önce tedbir alınması zorunluluk halini almıştır.” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ