Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Örnek Esnaf Yeni Yıl Öncesi İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

Reklam

Ödemiş’te ismini düzenlediği kan bağışı kampanyaları ile duyuran örnek esnaf Mehmet Çetin  bugüne kadar Kızılay’a kan bağışlarından sonra önceki günlerde başlattığı ihtiyaç  sahiplerine yeni giyim eşyalarını dağıtmaya devam ediyor.

“SOSYAL SORUMLULUK  GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Ödemiş’te Köprübaşı mevkiinde yıllardan beri Kahvecilik mesleğini sürdüren Mehmet Çetin  Kızılay’a kan bağış desteğinden sonra  Üçeylül ve Cumhuriyet Mahallesi muhtarları ile yaptığı görüşmeler sonrasında 3 bin adet  yeni giyim eşyasını dağıtıyor.

Ödemişli Esnaf Mehmet Çetin “Kış gününe girdiğimiz bugünlerde ilçemizde yaşayan  ihtiyaç sahiplerine destek olmak ve onları sevindirmek için yeni giyim eşyalarını dağıtmaya devam ediyoruz. Burada ayrıca İzmir’den ve Ödemiş’ten giyim eşyası satanlarında bizlere düşük maliyetle vermesinin de  desteği ile mahalle mahalle ve sokak  sokak gezerek ihtiyaç sahiplerine Gömlek, Pantolon  ve çeşitli giyim eşyalarını dağıtmaya  devam ediyoruz. Burada hiçbir maddi ve manevi beklentimiz  yoktur. Burada sadece  insanlarımızı sevindirmek istiyoruz.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ