Engelsiz Yarınlar Derneği Yeni Yıla Pasta Keserek Girdi

Ödemiş’te faaliyetlerini sürdüren ve aynı zaman görevini üstlendiği Ödemiş Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı olarak bir çok başarılı projeye imza atan Başkan Serpil Aksoy yılın son gününde dernek üyelerine çeşitli hediyeler dağıtarak derneğe bağlı engellileri yeni yıl öncesinde sevindirdi.
“UMUT DOLU YENİ BİR YIL DİLİYORUM.”
Yeni yılda umutların gerçeğe dönüşeceği bir yıl olmasını dilediğini ifade eden Ödemiş Engelsiz Yarınlar Derneği başkanı Serpil Aksoy Baştürk “Dernek olarak 2013 yıldan beri ilçemizde örnek olan bir etkinliği geleneksel olarak gerçekleştiriyoruz. Bu yılda bu etkinliğin 3. kez daha gerçekleştirmekteyiz. Burada derneğimize bağlı tüm üyelerimiz için çeşitli sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Buradaki en büyük amacımız engellilerimizin ilçemizde yaşamlarında rahat bir yaşam sürmelerinde bizler de elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.” dedi.
“BU YIL EĞLENCE YERİNE PASTA KESEREK ENGELLİLERİMİZE HEDİYELER DAĞITTIK.”
Ödemiş Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk “Ödemiş Engelsiz Yarınlar Derneğinde bu yıl bilindiği üzere yaşanan Covid-19 süreci içinde sadece bir pasta kesme ve bunun yanında engellilerimize yeni yıl hediyelerini takdim ettik. Burada diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl engellilerimizin 2021 yeni yıla mutlu bir şekilde girmelerini sağladık. Burada bizim için en önemli olan konu Onların Mutluluğu Bizlerin Mutluluğu demektir. Biz onların yüzünün güldüğünü görünce çok mutlu oluyoruz. Yapılan pasta kesme etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayan ve her daim yanımızda olan Ödemiş Belediye Başkanımız Mehmet Eriş’e verdiği destekten dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz.” Dedi.
“ÖDEMİŞ ENGELSİZ YARINLAR DERNEĞİNİN ETKİNLİĞİNDE ONLARI YALNIZ BIRAKMADIK.”
Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş yapılan etkinliği değerlendirerek “Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneğimizin geleneksel yılbaşı etkinliğinde aile sıcaklığında bir aradaydık.
Yeni yılda sevgi, duyarlılık ve dayanışmanın tüm dünyayı sarmasını ve gelecek yılbaşı için etkinliklerimizi Koronavirüssüz günlerde daha da geniş katılımla ve gönlümüzce düzenlemeyi diledik.” dedi.
Haber : Turgay Konuralp