Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş Belediyesinde Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Reklam

ÖDEMİŞ BELEDİYESİNDE 2021’İN İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Meclis toplantılarında olduğu gibi Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş tüm meclis üyelerine Ödemiş Belediyesinin faaliyetleri konusunda çeşitli bilgiler aktardı.

ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANI ERİŞ MECLİS GÜNDEM MADDELERİNE GEÇMEDEN ÖNCE MECLİS ÜYELERİNİN YENİ YILINI KUTLADI.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş Belediye Meclis üyelerinin yeni yılını kutlamasının ardından belediyenin çalışmaları hakkında Meclis üyelerini bilgilendirmelerde bulundu.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş faaliyetler konusunda yaptığı açıklamada “Öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum. Kaymakçı’da yaşanan atıklarla ilgili olarak  İZSU’nun bazı çalışmaları oldu. İZSU kuraklığı da göze alarak burada atık sorununun çözülmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılmasını bekliyoruz. Arıtılan suyun ve bölgedeki diğer suların tarıma uygunluğu sağlanması öngörülmektedir. Bu konuda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız  Tunç Soyer başkanımıza  ve emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyoruz. Suyun  Ödemiş ve merkezdeki suyun yıllık 5 milyon metreküp kadar su düşünülmektedir. Özellikle barajdan su alamayanlar için değerlendirmeler yapılacaktır. Dileriz yazışmaların bitmesinden sonra yararlı projeler hayata geçecektir. Suyu çok fazla arttırmamıza imkan yok ama yine de, bu konuda su kapasitesinin arttırılması hedeflenmektedir. Ayrıca bölgemizde  hükümet meydanı önünde  yeraltı otopark projesini hayata geçirmeyi planlanmaktadır.  Gölcük te belli bir firma ile görüşmelerden  sonra  otelin yapılmasını belki belediye olarak yapabiliriz.  Ayrıca  tarihi  Gölcük otelinin bu şekilde atıl bir şekilde durmasına gönlümüz razı olmuyor.  Ayrıca uzun süreden  beri beklenen  Tekstil mevkiinde talep edilen  Pazar yeri ilk kez açıldı. Yaklaşık 52 esnafımız tezgahlarını açtılar. Buda  bu bölgede yaşayan değerli hemşerilerimiz için yeni pazaryerinin hayırlı ve uğurlu olmasını  ve esnafımız içinde bereketli olmasını diliyorum. Korona virüs sürecinde  Belediye olarak  mücadelemiz aralıksız olarak devam ediyor. Bizi memnun eden olaylardan  biri de bugünlerde  alınan tedbir sayıları kapsamında yeni vaka sayılarında ciddi bir düşüş olması da sevindirici bir durumdur.” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Eriş  Ödemiş Belediyesinin faaliyetleri konusundaki açıklamaların ardından 18 maddelik gündem maddelerini Ödemiş Belediye Meclis Üyelerinin kararlarına sunarak meclis gündem maddeleri karara bağlandı.

Haber : Turgay Konuralp

,

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ