Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’in Yüksek Kesimlerinde Karla Mücadele Tekrar Başladı

Reklam

Ödemiş İlçesinde, Bozdağ, Gölcük gibi yüksek kesimlerde Ödemiş Belediyesi  ekipleri kar küreme, tuzlama çalışmalarını geceden başlayarak devam etti.

“EKİPLERİMİZ 7/24  TEYAKUZDA”

Ödemiş Belediyesinin Fen  İşleri  Ekiplerinin karla mücadele çalışması kapsamında  Bozdağ ve Gölcük te sürdürdüğünü ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş  “Bölgemizde dün akşamdan başlayan soğuk hava şartları ile birlikte ekiplerimiz karla mücadelesini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyorlar. Ekiplerimiz  tuzlama ve küreme çalışmasının yanında ayrıca  Tekke-Kırkoluk bağlantı yolunda yolda kalan bir TIR’ın yardımına koşarak kurtarılmasını sağlamıştır. Özellikle sürücülerimizin Dağ yollarında tedbirli ve dikkatli olunması ve sürücülerimizin mutlaka kış lastiği ve zincir bulundurmasının  önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.” Dedi

Bozdağ Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Balcı kar yağışlarının bölgede devam ettiğini dile getirdi. Balcı “Mahallemizde kar yağışları tekrar başlaması ile birlikte  Bozdağ bir kez daha beyaz gelinliğini giydi.” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ