Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Kütüphane Personelinden Kan Bağışı

Reklam

Ödemiş ilçesinde gerçekleşen ve 57. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi personeli Ödemiş Hükümet Meydanında, Ödemiş Kızılay Kan İstasyonunda kan bağış desteğinde bulundu.

57. Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında Kızılay’a kan bağış desteği sağladıklarını belirten Ödemiş Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Kaya “Türk Kızılay’ın bağış kampanyasında belirtiyor. Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi personeli olarak Kızılay’a kan bağışı kampanyasına katıldık. Türk Kızılayı her 4 saniyede 1 ünite kana ihtiyaç duyulan ülkemizde her gün yaklaşık 9 bin insanın kaderini kan bağışlayan insanların belirlediğini bir kez daha vurgulamak istedik. Bizde kütüphane personeli olarak bu konuda örnek teşkil etmek için kan bağış kampanyasına  destek vermek istedik” dedi.

Kütüphane Müdürü Kaya ayrıca “Bu vesile ile 3-4 Nisan 2021 tarihlerinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle kitapseverlerin kitaplarını Cuma günü mesai bitimine kadar kütüphanemizden almalarını istiyor ve Hayat Eve Kitapla Sığar, Hayat Evde Kitapla Güzel” diyoruz.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ