Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Uluslararası İzmir Maratonunda Ödemişli Atletlerin Başarısı

Reklam

İzmir’de gerçekleştirilen Uluslararası İzmir Maratonunda, Ödemişli Atletlerin dereceye girerek başarıyla dönmeleri ilçeye büyük gurur kaynağı yaşattı. 

2. ULUSLARARASI MARATONDA ÖDEMİŞ RÜZGARI ESTİ.

42 km 195 metrelik parkuru tamamlayan Ödemişli ilk kadın sporcu Duygu Kannıcı ve 10 kilometre yarışına katılan Burcu Kıvrak maratonda bu alanda Ödemiş adına bir ilki başararak kenti gururlandırdılar. Yaş kategorisinde 4., genel klasmanda 42. olan Nurettin Zafer dereceye girdi. Yaş kategorisinde 24., genel klasmanda 89. olan sporcu İhsan Gündüz ilk kez 42 km 195 metrelik parkuru tamamladı.10 kilometre yarışında da Ödemiş’ten Durmuş Varlıklı, Ümit Yaz, Alp Öktem Örnek, Aydın Ziya Mete ve Eşan Çerezci finiş görmeyi başardı.

“ÖDEMİŞLİ ATLETLERİMİZ  İLÇEMİZE GURUR YAŞATMIŞTIR.”

Ödemiş  Belediye Başkanı Mehmet  Eriş İzmir’de  gerçekleştirilen Uluslararası  İzmir Maratonunda dereceye giren sporcuları tebrik ettiğini dile getirerek “İzmir’de hafta sonu gerçekleştirilen Uluslararası İzmir maratonunda başarı sağlayarak ilçemize gururu yaşatan Tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. Ödemiş Belediyesi adına  başarı sağlayan tüm sporcularımızdan buna benzer başarıların gelmesini bekliyoruz.” dedi.

Haber :Turgay  Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ