Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’e 180 Araçlık Otopark Projesini Önemsiyoruz!

Reklam

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş geçtiğimiz günlerde muhtarlarla buluşmasında İlçenin en büyük ihtiyaçlarından olan Otopark Projesiyle ilgili çalışmalarını sürdürdüklerinin mesajını verdi.

Eriş “Bilindiği üzere geçen yıl 2020 yılı Ödemiş Belediyesinden iller bankası vergi payından 29 Trilyona yakın kesinti İzmir’e aktarıyor. Bize ise yaklaşık 2 katı bu da büyükşehirle uyum içerisinde olmak ve doğru projeler yapmak, isteklerimizin mantıklı olması ve başkanımızın buna olumlu bakması buna bağlı olarak’ ta büyük projeler için bizler de çalışmalar içindeyiz.” dedi.

“HÜKÜMET MEYDANINDA 180 ARAÇLIK  YERALTI OTOPARK PROJESİ ÖDEMİŞ’İN PARK SORUNUNA BİR NEBZE KATKI OLACAKTIR.”

Ödemiş’te  araç sayısı yüksekliği  ve mevcut otopark konusundaki bir takım sıkıntılar nedeniyle  hükümet meydanındaki otopark yeraltı projesinin önemli olduğuna dikkat çeken Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş  “Daha önceden de üzerinde durduğumuz Hükümet Meydanındaki otopark projesini son derece önemsiyoruz.Bizim  için  bu proje çok önemli, tek sıkıntı bankaların orada bir otoparkımız var aşağı doğru ama orası da Cumartesi Pazar olmasından dolayı kapanıyor. Ulus, Enstitü, Hürriyet ve Savaş sokak yaklaşık 180 araçlık otopark yapılacak projesi hazır Ekim ayına kadar hazırlanma içerisinde olması konusunda çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor.” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ