Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Şiddetli Yağış Heyelan Oluşmasına Neden Oldu

Reklam

Son günlerde bölgemizde de etkili olan yağışlı hava Ödemiş, Bayındır ve Kiraz İlçelerinde etkili olurken, Kiraz’a bağlı mahallelerde heyelan oluşmasına neden oldu.

“YAĞMURUN ETKİLİ OLDUĞU YERLERDE BÜYÜKŞEHİR’E BAĞLI FEN İŞLERİ İZSU DERELER EKİPLERİ ÇALIŞMA YAPTI”

Şiddetli yağan yağmur sonucu, Kiraz’a bağlı bazı mevkiilerde  heyelan oluştuğunu dile getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi Kiraz Yerel Hizmetler Koordinatörü Ümit Kazak “Yağmur özellikle hafta sonu Kiraz’da etkili oldu. İlçeye bağlı Taşlıyatak Tombullar Karabolu mahallelerinin bazı noktalarda heyelan oluşmuştur.  Heyelan olan mevkilerde  İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Ekipleri  ve İZSU Dereler Ekipleri gerekli çalışmalar acil olarak başlatmıştır. Altınoluk Mahallesinde,  merkez çevre düzenleme çalışması,Uzunköy Mahallesinde Menfez ve büz döşeme Mersinlidere Mahallesinde, Stabilize malzeme ile yol tesviyesi çalışması,Umurlu Mahallesinde Avra yolu asfalt yama çalışması Solaklar Mahallesinde Sathi zemin hazırlığı,Kaleköy Mahallesinde Sathi zemin hazırlığı,Altınoluk Mahallesinde Sathi zemin hazırlığı çalışması yapılmaktadır.” dedi.

Koordinatör  Kazak “  Heyelan Olan Bölgelerde Çalışmalar Devam Ediyor.”

Yağmur’un  etkisini gösterdiği  Taşlıyatak ve Tombullar Mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi Ekiplerinin çalışmaların sürdüğünü dile getiren Koordinatör Kazak “Bölgemizde  yağmur yağışları bir hayli etkili oldu. Yağışlarla birlikte   bazı ulaşım yollarında heyelan oluştuğu bölgeler de, ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmalarını bölgede sürdürüyorlar.”dedi.

Çalışmalar kapsamında  kendilerine gelen  istek ve talepleri değerlendirdiklerini ifade eden  İzmir Büyükşehir Belediyesi  Kiraz  yerel hizmetler birimi Koordinatörü  Ümit Kazak “Büyükşehir Belediyesi, Kiraz Yerel Hizmetler Birimi olarak gerek Mahalle Muhtarlarımız  ve gerekse  Değerli vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirmeye devam ediyoruz.” Dedi.

Haber :Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ