Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Bedia Akartürk Bayramlaşma Törenine Damgasını Vurdu

Reklam

Ödemiş’te Kurban Bayramı münasebetiyle Bayramlaşma töreni düzenlendi. Ödemiş Öğretmenevinde gerçekleşen törene ünlü türkücü Bedia Akartürk’te törene katılanlara türkü söyledi.

Ödemiş Öğretmenevinde, yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy yaptığı konuşmasında “Bayramlar bildiğiniz gibi, birlik, beraberlik ve kardeşliğin günleridir. Allah Birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Birliğimiz hiç bozulmasın.Bu anlamda hepinizin kurban bayramını kutluyorum.” Dedi.

Törende konuşma yapan Ödemişli ünlü türkücü Bedia Akartürk “Sizlerde bu bayramda bir arada bulunmaktan çok mutluyum. Bildiğiniz üzere Birgi’de yaşıyorum. İnsan ancak kendi memleketinde çok mutlu olur. O bakımdan ben sizlerle çok mutluyum.Hepinizin bayramını kutluyorum.” Dedi.

Akartürk, Ödemiş Kaymakamlığın düzenlediği resmi bayramlaşma törenine katıldıktan sonra Ödemiş Belediyesinin Park Cafede düzenlediği Bayramlaşma törenine de katılım sağlayarak burada türkü söyledi.

Ödemiş Öğretmenevinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen Bayramlaşma törenine Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüsnü Korkmaz, Ödemiş Emnniyet Müdürü Hasan Özge, Ödemişli Sanatçı Bedia Akartürk olmak üzere ilçedeki çeşitli kamu kurum ve siyasi parti temsilcileri katıldılar.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ