Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinde Başkan Eroğlu Oldu

Reklam

İzmir  Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinde,  Seferihisar Spor Salonunda, gerçekleşen olağan genel kurulu kongresinde, Birliğin yeni Başkanı ve Bozdoğan eski Belediye Başkanı Ferhan Eroğlu oldu.

“PANDEMİ SONRASINDAKİ NORMALLEŞME SÜRECİ İLE BİRLİKTE KONGREMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinin daha önceki yönetiminde ve  Başkan Eroğlu’nun yeni oluşan yönetiminde yer alan  2. Başkan  Şakir Balcılar “Bilindiği üzere, ülke genelinde yaşadığımız pandemi süreci nedeniyle, alınan karar doğrultusunda, birliğimizin kongresi ertelenmişti.  Geçtiğimiz günler de Seferihisar İlçesinde gerçekleştirilen  kongre tek liste halinde gerçekleşmiştir. Yapılan kongrenin  ardından İzmir  Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliğimizin yeni Başkanı  ve Bozdoğan eski Belediye Başkanı  Ferhan  Eroğlu  ve yönetimde yer alan  arkadaşlarımızla birlikte,  yeni kararlar alınarak birliğimizin çalışmalarına yön vereceğiz.” dedi.

“BİRLİĞİMİZİN TÜM ÜYELERİNE EN İYİ HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ.”

“Oluşan yeni yönetim listesinde eski Birlik başkanımız Cafer Tayyar Gürpınar bu kez yeni oluşan  yönetimin içinde yer almıştır. Ayrıca kendisine  birliğimize başkan olarak yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bu önümüzdeki süreçte hep birlikte el ele  yeni oluşan Birlik yönetimi ile  tüm üyelerimizin her zaman  yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ