Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Geçmiş Olsun Türkiye’m!

Reklam

Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı Kastamonu’da  sel felaketi ile ilgili  yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Başkan Taşlı “Bir tarafta orman yangınları, susuzluk, kuraklık bir tarafta sel baskın toprak kayması.Küresel ısınmanın güncel yansımaları bunlar.Bir felakete dönüşmek üzere dönüştü. İnanın gelecek bundan daha iyi olmayacak. Bugünkü yaşam şekliyle imkansız. İnsanlık tercihleri tüm dünya dengesini değiştirdi.

Son bilgilere göre yaşamını yitirenlerin sayısı 9’a tükseldi!Kastamonu’da 2 gün gündür devam eden sel felaketi hayatı durma noktasına getirdi. Baskınlar nedeniyle evler yıkıldı, yüzlerce vatandaş tahliye edildi. Afad’dan alınan son bilgiye göre hayatını kaybedenlerin sayısı 9’a yükseldi. Bozkurt ve Ayancık ilçelerinde hasarın çok büyük olduğu söyleniyor.Umarım hasar daha fazla büyümez.Bu felaketler bizlere afetlere hazırlık ve barınak kalitemizin önemini gösteriyor.Doğaya aykırı ev yol bina tesis yapılmaması gerekiyor. Riskli olanların tahliyesi taşınması ve kuvvetlendirilmesi gerekiyor.”dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ