Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş Ticaret Odasından Beydağ Ziyareti

Reklam

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş , Beydağ Belediye Başkan’ı Feridun Yılmazlar’ı ziyaret etti. Beydağ’da bulunan üyelerimizin taleplerini dile getiren Rıfat Eriş görüşmeye dair şu şekilde bilgilendirmede bulundu; “Beydağ, Türkiye’de zincir üretiminde önemli bir konumdadır. Beydağ’da hem zincir üretimi yapan hem de diğer alanlarda faaliyet gösteren birçok üyemiz ihracat yapmaktadır. Üretim kapasiteleri günden güne de artış göstermektedir. Ancak bu kapasite artışlarını maalesef üretim yapabilecekleri alan sıkıntıları nedeniyle karşılayamamaktadırlar. Bölgede üretim yapan firmalar için yeni yapılabilecek Organize Sanayi ya da Küçük Sanayi Sitesi gibi iş alanları çok önemlidir. Hem bölge halkına iş imkânı sağlayarak bölgenin ekonomisini canlandıracak hem de ihracatta daha iyi noktalara gelmemizi sağlayacaktır. Bu düşünce ile Feridun Başkanımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Atılması düşünülen adımları görüşerek çalışmalarımıza başladık. İnşallah en kısa sürede üyelerimizin taleplerine çözüm bulabiliriz.”

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş ve Beydağ Ziraat Odası Başkanı Ünal İçmesu ile birlikte Beydağ Kaymakam’ı Abdurrahman Çelebi‘ye veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi boyunca özverili çalışmaları, hizmet ve katkılarından dolayı sayın kaymakamımıza teşekkür eder, yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileriz.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş, Beydağ’da bulunan ÇKR Tarım, Delta Zincir,  Ayka Zincir ve Zinsan üyelerini ziyaret etti. Üyelerin talepleri dinlenerek, istişarelerde bulunuldu.  Beydağ’da yer alan üyelere daha fazla destek olabilmek için yapılacak çalışmalar hakkında görüşüldü ve en kısa zamanda taleplere çözüm getirebilmek için ilgili makamlarla görüşmelerde bulunulacağı iletildi.

Haber : Cengiz Türkavcı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ