Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Veli Kavlak, Dedesi İle Birlikte Ödemiş Pazarında

Reklam

Ödemişli futbol yıldızı eski Beşiktaşlı Veli Kavlak aynı ismi taşıyan Dedesi Veli Kavlak ile birlikte  Cumartesi pazarını gezdi. 

“KAVLAK’I BİR KEZ DAHA BAĞRIMIZA BASTIK”

Ödemiş Hürriyet Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Futbol Gönüllüsü  Recep Yeşiltaş çok sevdiği eski Beşiktaşlı oyuncu Kavlak’ın dede evine Ödemiş’e geldiğini belirtirken “Ödemiş’ten yetişmiş  daha sonra Rapid  Wien takımında uzun yıllar takımda forma giymiş ve son olarak transfer olduğu Beşiktaş takımında şansızlık bir sakatlık geçiren değerli oyuncumuz hafta sonu dede evine gelmesi ve daha sonra bizleri ziyaret etmesi bizleri sevindirmiştir. Veli Kavlak ile büyük gurur duyuyoruz. O hem iyi bir futbolcu olduğu gibi  özel hayatında son derece güzel ve samimi bir insan olarak kendisiyle dostluğumuz uzun yıllardan beri devam ediyor. Dileğimiz  en kısa zamanda  sahalara dönmesidir.  Veli Kavlak  aynı zamanda  oynadığı  Rapid Wien  takımında uzun yıllar  başarılı maçlara imzasını atmış  büyük bir futbol yıldızıdır.” Dedi.

Ödemiş spor’un eski teknik direktörlerinden Hüseyin Şengül “Ödemişli oyuncumuz Veli Kavlak’ı aramızda görmek bizleri mutlu etmiştir. Uzun bir aradan sonra güzel bir hasret giderdik.” dedi.

Haber : Turgay  Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ