Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Bazı Resmi Maçlar Yeni Yapılacak Olan Futbol Sahasında Oynanacak

Reklam

Ödemiş’te İhalesi 27 Eylül 2021 tarihinde yapılan, 06 Ekim 2021 tarihinde de inşaata başlanan Ödemiş Zafer Mahallesi’nde yapılacak olan futbol sahası normal  resmi maçların oynandığı aynı standart ebat olan 90×60 ebadında olacağı belli oldu.

“SARAÇOĞLU STADINDAN SONRA BAZI (U) TAKIMLARININ RESMİ MAÇLARI İÇİNDE YENİ YAPILAN FUTBOL SAHASI ÇOK AMAÇLI OLARAK KULLANILACAK”

İlçenin Zafer Mahallesine yeni yapılan ve çalışmaları devam eden Standart  Futbol sahasında, resmi maçların da oynanacağının müjdesini veren Gençlik ve Spor  Ödemiş İlçe Spor Müdürü Cafer Cebeci “Bu yeni tesisin yapılmasında başta İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürüm Murat Eskici, Ödemiş Kaymakamımız Fatih Aksoy, bütün Kurum ve Kuruluşlar ile emeği geçenlere Ödemiş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz. Bizler Gençlerimiz için çalışıyor, Geleceğimizi hazırlıyoruz Buranında  faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.” dedi.

Ödemiş Zafer Mahallesinde Ödemiş Devlet Hastanesi Kültür Merkezinin yanında olan yeni futbol sahasında ayrıca 500 kişilik tribün yapılacağı bildirildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ