Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’te Rengarenk Sömestr Şenliği

Reklam

Ödemiş Belediyesi, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için iki gün boyunca Sömestr Şenliği düzenledi. Birbirinden renkli ve öğretici etkinliklerin yapıldığı şenlikte Başkan Mehmet Eriş, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Başkan Eriş, “Çocuklarımızın hayallerindeki renkler hiç solmasın, gelecekleri hep aydınlık olsun” dedi.

Ödemiş Belediyesi, Sömestr Şenliği ile öğrencilere yarı yıl tatili armağanı verdi. Her yaştan öğrenci gruplarına hitap eden etkinliklerle Sömestr Şenliği, Ulus Meydanı Park Kafe yanındaki Ödemiş Belediyesi Sanat ve Kişisel Gelişim Atölyelerinde yapıldı.

Çeşitli deney setlerinin yer aldığı Bilim Atölyesi ile bilim ve eğlencenin buluştuğu şenlikte Akıl Zeka Oyunları, Scrabble, Müzik ve Resim Atölyelerinde çocuklar ve gençler gönüllerince vakit geçirdi. Şenliğin finalindeki serbest boyama etkinliği ile Ödemişli öğrenciler dev bir tuvale hayallerini renklerle yansıttı. Renklerle şenlik hatırası oluşturuldu.

Ödemiş’in eğitimci Belediye Başkanı Mehmet Eriş de şenlik boyunca öğrencileri ve aileleri yalnız bırakmadı. Başkan Eriş, “Yarınlarımız olan çocuklarımız ve gençlerimiz için birbirinden güzel etkinliklere ve çalışmalara imza atıyoruz. Tıpkı geleceğe hazırlanan gençlerimizin yanında olan Türkan Saylan Eğitim Merkezimiz, üç mahallemizdeki Gündüz Bakımevlerimiz gibi onların gelişimine katkı sunacak, enerjilerini en iyi şekilde değerlendirebilecekleri etkinlikleri de planlıyoruz. Bizler biliyoruz ki en büyük yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, Büyük Önderimiz Atatürk’ün bizlere mirası olan akıl ve bilimin ışığında geleceğe hazırlanmaları en büyük hedefimizdir.

Bu doğrultuda Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla geleceğe hazırlanırken çocuklarımızın ve gençlerimizin yanındayız. Geçtiğimiz günlerde Yaratıcı Minikler Atölyemizi açmıştık. Çok büyük ilgi gördü. Haftanın altı günü 3-6 yaş grubu çocuklarımız burada konuk edilip etkinliklere katılacaklar.

“EĞİTİM, BİLİM VE SPORU BULUŞTURAN ETKİNLİKLER SÜRECEK”

Yarı yıl tatilindeki ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimize de bir karne armağanı olarak Sömestr Şenliği’ni düşündük. Çok da güzel oldu. Ailelerimiz de büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerimizin eğlenceyle buluşmalarının yanı sıra bilgi ve becerilerini artıracak, sahip oldukları yetenekleri keşfetmelerine yardımcı olacak atölye çalışmalarımız oldu. Ödemiş için gönüllü olan gençlerimiz de bizlere destek verdi. Pandemi kurallarına uygun şekilde kontenjanlar dahlinde dolu dolu iki günü burada yaşadık. En eğlenceli etkinliğimiz serbest boyama etkinliği oldu. Çocuklarımızın hayallerindeki renkler hiç solmasın. Dileriz ki gelecekleri hep aydınlık olsun.

Emeği geçenleri, gönüllü olarak burada bu sevince ortak olanları kutluyoruz. Belediyemizin bundan sonra da eğitim, bilim ve sporu buluşturan etkinlikleriyle çocuklarımızla ve gençlerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin fikirleri ve önerileri kentimizi yarına hazırlarken bizim için çok önemli” dedi.

Haber : Cengiz Türkavcı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ