Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Bayındır’da Ak Parti Akademisi Eğitim Programı Gerçekleşti

Reklam

Ak Parti Genel Merkezi tarafından  İzmir’in ilçelerindeki Ak parti teşkilatlarının katılım sağladığı Akademi Eğitim Programı Bayındır Angar Düğün salonunda gerçekleşti.

AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından İlçe Başkanları ve Ak Partili Mahalle Başkanlarının katıldığı toplantıda  Ar-ge eğitim Başkan yardımcısı Osman Karaaslan, İl yönetim üyesi Selim Kalemci, Uşak Milletvekili Alim Tunç, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, İl yönetim üyesi Gülay Sayın ve Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ilçeleri olmak üzere  çeşitli mahalle başkanları yapılan eğitim toplantısına katılım sağladılar.

Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen yapılan eğitim buluşmasının  parti adına yararlı olduğunu belirterek “ Ödemiş İlçe teşkilatımızın da katılım sağladığı Akademi Eğitim Programı buluşmasında parti içinde mahalle başkanlarımız  ve çeşitli ilçe başkanı arkadaşlarımız la bu eğitim toplantısında bir araya  geldik” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ