Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Beydağ Belediye Spor zirve mücadelesini sürdürüyor

Reklam

Çetin Zengin 1. Amatör Lig 21. Grup’ta şampiyonluk arzulayan Beydağ Belediyespor ile Çırpı Doğanspor arasında oynanan zorlu maçı konuk ekip Beydağ Belediyespor 4-3 kazanarak deplasmanda zorlu rakibini yenerek güzel bir avantaj sağladı

BAYINDIR STADINDA OYNANAN MAÇI LİDER  BEYDAĞ BELEDİYE SPOR ÜSTÜN MÜCADELESİ İLE KAZANMAYI BİLDİ.

21. Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Çırpı Doğanspor ile Beydağ Belediyespor mücadelesinden toplam 7 gol çıkarken, Beydağ Belediyespor 3-0 yenik duruma düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu 4 golle 4-3 kazanmasını bildi ve puanını 18’e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Çırpı Doğansporise 15 puanla haftayı bitirdi.

Karşılaşmanın ilk yarında ev sahibi ekip Çırpı Doğanspor etkili oyun sergilerken, 15 ve 25’de duran toplardan Mert Sercan Kuşçu’nun golleri ile bir anda 2-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra Ali Örşan skoru 3-0’a getirdi ve ilk yarının skorunu 3-0 olarak belirledi.

İLK DEVREYİ 3-0 MAĞLUP KAPATAN BEYDAĞ BELEDİYE SPOR 2. DEVREDE BASKILI FUTBOLUYLA MAÇI 4-3 KAZANDI

İkinci yarıya 3-0 yenik başlayan Beydağ Belediyespor, baskılı futbol sergilemeye başladı ve 48’de Kürşat Yetkin’in golü ile farkı 2’ye indirdi Bu golden 10 dakika sonra Ali Alpboğa skoru 3-2’ye getirdi. Gollerine devam eden Beydağ Belediyespor 70’de Rıza Çelik ile gol buldu ve maçta 3-3’lük eşitliği yakaladı. Beraberliği yakalayan Beydağ Belediyespor’da 2. golü kaydeden  AliAlpboğa 78’de yeniden sahneye çıktı ve son sözü söyleyerek skoru 4-3’e getirdi. Kalan sürede başka gol olmadı. Zorlu ve gollü geçen maçı konuk ekip Beydağ Belediyespor 4-3 kazanarak zirvedeki yerini korudu.

“3-0 YENİK DURUMA DÜŞTÜĞÜMÜZDE BİLE AKLIMIZDA SADECE KAZANMAK VARDI”

Beydağ Belediye Spor Takım Antrenörü Cumhur Kader  grupta zirve mücadelesi veren  Çırpı Doğan Spor karşısında 3-0 yenik duruma düşmelerine rağmen  takım oyuncularının maçın 90 dakika olduğunu  ve kazanmayı hedeflediklerini belirten Antrenörü Kader “  Bayındır Şehir Stadında oynadığımız bu maçı 3-0 yenik duruma düşmemize rağmen yine de kendi lehimize çevirmeyi başardık. Bu anlamda  gruptaki şampiyonluk mücadelesi veren rakibimiz Çırpı Doğan Spor’u deplasmanda yenerek avantaj sağladık.Bundan sonra da Liderliği korumak için elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ