Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

BAL başka bahara kaldı

Reklam

ÖDEMİŞ SPOR 10 KİŞİ KALAN RAKİBİ KARŞISINDA PENALTIDAN YARARLANAMADI! 

Play-Out maçı için İzmir Bornova  Aziz  Kocaoğlu Stadındaki maça çıkan  Ödemiş Spor BAL ligine yükselme maçında rakibi Alaçatı Gençlik ve Spor Kulübüne 1-0 yenildi.  Kırmızı  Lacivertli takım  Ödemiş Spor BAL  Lig’i  şansını bir kez daha kaybetti

Alaçatı Sporlu Sedat  77. Dakikada çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ayrıca maçın 80. dakikasında  Ödemiş Sporlu Cihat Karaer’in ayağından penaltı atışını rakip takım kalecisi Abdülkadir Taşdemir başarılı bir kurtarışla topu kornere çeldi.

İKİ TAKIM TARAFTARLARI MAÇA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ.

İzmir’de oynanan maça iki takımın taraftarları büyük ilgi gösterdiler. Ödemiş  Spor için BAL ligine çıkma maçı olarak önem taşıyan maç  rakip  Alaçatı Spor Gençlik ve Spor Kulübü içinde  BAL liginde kalması adına büyük önem taşıyordu.

Karşılaşmada ilk olarak İstiklal Marşı okundu.  Maçın ilk yarısında karşılıklı ataklar golle sonuçlanmayınca  ilk devre 0-0 berabere sonuçlandı

Maçın 2. Yarısında 53. Dakikasında  Ödemiş Spor’un geliştirdiği atakta Muhammet Şamil Günay  rakip kale ceza alanına girdi. Vurduğu sert şutu Alaçatı Spor kalecisi yaptığı güzel kurtarışla önledi.

55. Dakikada  Alaçatı Spor  gol fırsatını değerlendirdi. Bu dakikada Alaçatı Spor’un gelişen atağında takımın golcü oyuncularından Yavuz Semih Şentürk Ödemiş Spor defans oyuncusundan sıyrıldı yerden vurduğu düzgün vuruşla topu ağlara göndererek  Sarı Lacivertli ekip 1-0 öne geçti.

59. dakikada gelişen Ödemiş Spor atağında Kadir Yılmaz’ın şutu az farkla auta gitti.

80. dakikada  Ödemiş Spor’un gelişen atağında Mehmet Gürleyen  rakip ceza alanına kadar girdi. Kale önüne  takım arkadaşına atmak isterken  Alaçatı Spor defans oyuncusunun eline çarpma hareketini maçın orta hakemi direkt penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan  Cihat Karaerin vuruşunu Alaçatı spor kalecisi önledi. Ödemiş Spor bu penaltı vuruşunu kaybetmesiyle beraberlik şansını değerlendiremedi. Maçta başka gol olmayınca  Ödemiş Spor  Bölgesel Amatör Lig’e çıkma şansını bir kez daha kaybetti. Alaçatı Spor takımı aldığı bu 1-0’lık galibiyetle  Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başardı.

Haber : Turgay  Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ