Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Okumak her yaşta güzeldir

Reklam

Ödemiş  Belediyesinin ev sahipliğinde Okumak Her  Yaşta Güzeldir Sloganıyla Ödemiş  Saraçoğlu Stadı önünde 16 Standın bulunduğu Ödemiş  Kitap Fuarı törenle açıldı.

Açılış öncesinde Ödemiş Belediye Bandosu eşliğinde Bir Dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Bademli Ortaokulu öğrencilerinin Halk Oyunları gösterisi  Başkan Mehmet Eriş açılışta günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yapması yer aldı.

Ödemiş  Belediye Başkanı  Mehmet  Eriş konuşmasında “İstanbul’da Ödemişliler gününde, güzel bir sohbetin sonunda İtalya’da dünyanın en popüler, en yaygın kitap fuarı olduğunu söylemişlerdi. Bende niçin Ödemiş’te olmasın demiştim. Çünkü Ödemiş ilklerin yaşandığı kentlerden biridir. Özellikle ilçelerde ilk elektrik Ödemiş ve Tarsus’a gelmiştir. İlçelerde yüzme havuzun olası yine Ödemiş ve Tarsus dur. Ödemişteki bu ilkler Ödemişlilerin kendi iradesiyle yaşanan ilklerdi. Çocuk kitapları fuarının da yine ilkini 20 yıl önce aynı bu günlerde, 23 Nisan dünyada çocuklarına hediye edilmiş bir bayramın evlatları olarak, Mustafa Kemal’in öğrencileri olarak, bizlerde geçeceğimizin çocuklarımızın olduğu bilinciyle böyle bir anlamlı günde çiftte bayram yaşamam için birlikte hazırladık. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her kitap bir ışıktır, her kitap ayrı bir dünyadır” dedi.

Yapılan konuşmanın hemen ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve beraberindekilerle birlikte Ödemiş Kitap Fuarındaki Stantları tek tek gezdi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ