Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Komşu ilçe takımları yenişemedi

Reklam

KİRAZ 1 EYLÜL SPOR : 1 BEYDAĞ BELEDİYE SPOR : 1

Çetin Zengin İzmir 1. Amatör Küme Mücadelesinde  Kiraz İlçe Stadında  oynanan maçta Kiraz 1 Eylül Spor ile  Grup Lideri  ve şampiyonu  Beydağ Belediye Spor arasındaki mücadele maçın ilk devresinde atılan gollerle 1-1 berabere bitti.

Kiraz’da oynanan maçın orta hakemliğini Furkan  Kobak yönetirken  yardımcılığını  Ömer Faruk Gürler  ve  Gökdeniz Gencelmez hakem üçlüsünde başarılı bir şekilde görev aldılar.

Kiraz’da oynanan maça Kiraz İlçe Kaymakamı  Onor Titiz, Beydağ İlçe Kaymakamı  Fırat Kadiroğlu, Kiraz Belediye Başkanı   Saliha Özçınar Kutlu  Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Kiraz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen  Yusuf Murat Döner Tribünde yerini aldılar.

MAÇA İLGİ BÜYÜKTÜ

Kiraz İlçe Stadında oynanan maça ev sahibi Kirazlı futbol severler tribünleri tıklım tıklım doldurarak takımlarına 90 dakika boyunca destek verdiler.

Maça hızlı başlayan Beydağ  Belediye Spor maçın 5. Dakikasında hızlı bir şekilde geliştirdiği  atakta Sinan kale önüne gelen  topa dokunamayınca top az farkla auta gitti.

15. dakikada konuk ekip Beydağ Belediye Spor atağında  ceza atışı kazandı. Atışı kullanan tecrübeli oyuncu Halil Karataş’ın sert şutunu Kiraz 1 Eylül Spor kalecisi Hakan Yazan iki hamlede   gol tehlikesini önledi.

21. dakika da gelişen bir başka  Beydağ Belediye Spor atağında orta alandan gelen topla bir anda öne çıkan Ali Alpboğa’nın vuruşu üstten az farkla auta gitti. 23. Dakikada Beydağ Belediye Spor atağında  ceza alanı içinde topla buluşan  Ali Alpboğa’nın yerden plase vuruşu auta gitti. 39. Dakikada konuk ekip Lider Beydağ  Belediye Spor kaleye uzak mesafeden ceza vuruşu kazandı. Bir kez daha atışı kullanan  Halil Karataş’ın düzgün vuruşu az farkla auta gitti.

41. dakikada ev sahibi ekip Kiraz 1 Eylül Spor’un golü geldi. Bu dakika da gelişen atakta  Yılmaz Ovalı orta alandan gelen  topla bir anda kendisini kaleci ile karşıya kaldı.  Ovalı  son derece akıllı bir aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderen Yılmaz attığı bu golle takımını öne geçiren golü kaydetti. Gol sonrası ataklarını daha sıklaştıran  Beydağ Belediye Spor geliştirdiği atakta topa son dokunan Ali Alpboğa’nun düzgün vuruşu ağlarla buluştu. Konuk ekip  Beydağ Belediye Spor’un attığı bu golle maçta eşitlik geldi.1-1

MAÇTA 2. YARI

Maçın 2. Devresinde baskılı başlayan konuk ekip Beydağ Belediye Spor takımı maçın 2. Devresinde de bol bol ataklar geliştirmesine rağmen 2. Golü bulamayınca komşu takımların mücadelesi beraberesonuçlandı.

“NAMAĞLUP  YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Şampiyonluğu  daha önceden  garantilediklerini belirten  Beydağ Belediye Spor takım antrenörü  Cumhur Kader “  İki komşu ilçenin  mücadelesinde son  derece  zevkli bir 90 dakika oynandı. Burada önemli olan da iyi oynanan futbolun da tribünlere yansımasıdır.  Takımımızın bir şutu direkten döndü.  Bazı pozisyonlarda golü bulamadık. Namağlup mücadelemizi Lig sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyoruz” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ