Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Anlaşmada mutlu son

Reklam

Tüm  Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şubesi ile  Ödemiş Belediyesi ile yapılan görüşmede  güzel bir gelişme yaşandı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş  Tüm Bel-Sen toplu sözleşmedeki istenilen  % 20 Zam arttırılması konusunda mutabakata vardıklarını belirten  Başkan Eriş “ Yeni yapılan bu % 20’lik beklenen zam konusunda gerekli görüşmeyi yaptık. Ve bu konuda mutabakata vardık. Bu  % 20 lik arttırılan zam  Tüm Bel-Sen üyelerine hayırlı olsun. Bizler her zaman çalışan emekçinin yanında olmaya  devam edeceğiz” Dedi.

“ÖDEMİŞ  BELEDİYESİ İLE GÖRÜŞMELERİMİZ BİR SÜREDEN BERİ DEVAM EDİYORDU“

Ödemiş Belediye Başkanı Eriş ile yapılan mutabakat görüşmelerinin olumlu yönde sonuçlandığını dile getirten Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şubesi Toplu İş Sözleşmesi ve  Hukuk Sekreteri Turgut Angün “Ödemiş belediyesinde bir süredir devam eden hem mevsimsel kaynaklı hem de arkadaşların taleplerini görmezden gelen bir durum vardı. Biz bunu aşmak 15 gündür arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Biz gördük ki Ödemiş belediyesi haklarını sahip çıktılar. Basın açıklaması öncesi Mehmet Eriş başkanımızla bir görüşmemiz oldu. Bizim 2 tane talebimiz oldu. Bunlardan biri denge tazminatını %100 den ,%120’ye çıkarılması, bir diğeri de kumanya yardımıydı. Bu 2 talebimizde istediğimiz gibi bir noktaya geldik. Bundan sonra Ödemiş belediyesi emekçilerine sosyal devlet tazminatı %120 den ödenecek, kumanya paraları da Ödemiş Belediyesi çalışanlarına ödenecek. Toplu sözleşme masaları pazarlık masalarıdır. Elbette ki talep ettiğimiz başka maddelerde vardı. Alamadığımız maddelerde oldu. Alamadığımız diğer maddeleri bir dahaki toplu sözleşmede arkasında durarak onları da almak için burada mücadele edeceğiz. Ödemiş Belediyesi .çalışanlarına hayırlı olsun” Dedi.

Yapılan  açıklamalar sonrasında Tüm  Bel-Sen’e bağlı üyeler  yapılan açıklamalarla sevinerek mutlu ayrıldılar. Yapılan konuşmaların ardından  Tüm Bel-Sen  Ödemiş Temsilcisi Mehmet Zeki Dündar  Ödemiş Belediye Başkanı  Mehmet Eriş’e taleplerinin karşılanması konusunda gösterdiği desteğinden dolayı teşekkür eden  Ödemiş Temsilcisi Dündar “  Ödemişte  dün gerçekleşen görüşmelerin sonunda güzel bir sonla tamamlanmıştır.  Tüm Bel-Sen üyelerine  hayırlı olsun” Dedi.

Haber : Turgay  Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ