Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş Belediyesinden temizliğe katkı

Reklam

Öğrenci tuvaletlerinde peyderpey oluşan tıkanma sorun okul idaremizin gayretiyle kısmen giderilebildi. Okul müdürümüzün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze Belediyemize iletişimleri olumlu sonuç verdi.

Bademli Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı  Cengiz Sezgin açıklamasında “İki aydan beri okul öğrenci tuvaletlerimizde ara ara tıkanma sorunu yaşıyorduk.İzmir Büyükşehir Belediyesi İzsu,Ödemiş Belediyesi Tesisat ekibi,iki ay içerisinde sekiz kez gelip onarım ve tamir için gereğini yapmalarına rağmen başarılı olunamadı. Cuma gününde başlayan son arıza,Cumartesi Pazar Büyükşehir ve Ödemiş ekiplerinin gayretiyle, en son bugün Ödemiş Belediyesi tesisat ekibi üstün gayretleri ile kırıp dağıtmadan özveri ile,sorunu çözdü. “dedi.

EĞİTİMCİ BAŞKAN FARKI

Okul Aile Birliği Başkanı Sezgin açıklamasının devamında “Başta Ödemiş Belediyesi Başkanımız Mehmet Eriş’e Cumartesi Pazar  geç saatler demeden bizzat ekipleri yönlendirerek saat gece 01’lere kadar destek vermesi, eğitim yuvamıza önem göstermesi takdire şayandı.Eğitim öğretmen kökenli bir başkanın farkını yaşadık. Çocuklarımızın temizlik bakımına  daha dikkat etmeleri kendi ve çevre temizliğine biraz daha titiz davranmalarını bekliyoruz.

Özellikle Belediyemiz tesisat ekibinin gösterdiği fadakar çalışmayla aylardır kesin  çözüme kavuşturamadığımız tıkanma sorununu çözerek sınav haftasında bizleri rahatlatmaları  teşekkür etmeye değer; teşekkür ediyoruz.

İlçe okul belediye hiç bir fark gözetmeksizin sorunun çözüm yanında olmak güzel bir örnekti. SeldaDöner, Okul Aile Birliği Başk.Yrd “Temizlik eğitimi ailede anneyle başlar. Biz anneler okulumuz çocuklarımıza destek olmalıyız. Pandemi dönemi internet bağımlılığı tembellik çocuklarımıza iyi gelmedi. Sorunları sokağa çevreye, okula taşıdılar. Biz aileler bunun için fazla çaba göstermeliyiz. Belediyemize destek ve çabaları için bizler de teşekkür ederiz. Mesajını verdi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ