Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’te 1. Offroad oyunları gerçekleştirildi

Reklam

Ödemiş Emniyet Spor ve Ödemiş Belediyesi ev sahipliğinde ilçenin Ahrandı Piknik alanı mevkiinde ilk kez Offroad Oyunları yarışması gerçekleştirildi. Yapılan yarışmalara İzmir’den ve Ödemiş’ten yaklaşık 50 ATV aracı ve 10 Motor Kroscu katıldı.

Havanın yağmurlu olmasına rağmen yoğun ilginin gösterildiği Offroad Yarışmalarına yarışmacıların yanında Ödemişli Spor severler aileleriyle  seyirci olarak ilgi gösterdiler.

“ÖDEMİŞ’TE OFFROAD YARIŞ HEYECANINI YAŞADIK”

Yarışmalara  İzmir’den katılan ATV Grubu Başkanı Gökhan Bedir   Gazetemiz Muhabirine  Ödemiş Emniyetspor ve Ödemiş Belediyesinin düzenlemiş oluğu etkinliğe İzmir’den 30 kişilik  ATV grubuyla katıldıklarını belirten Başkan bedir “ Toplamda 30 ATV’yiz ve Ödemiş’ten de 10  Motor krosçular var. Daha önce azdı ama şimdi hemen hemen bütün iller kendi çapında bu Offroad Oyunları adı  adında etkinlikler düzenliyor. İnsanlara hem bu Offroad Oyunlarını hemde doğayı sevdirmek amaçlı bu tür etkinlikler yapılıyor. “ifadelerinde bulundu.

Ödemiş’te gerçekleşen yarışmalara İzmir’den katılan  Bahadır Önkahraman  Gazetemiz Muhabirine Offroad Oyunlarına katılmak için geldiklerini belirten Önkahraman “ Güzel bir organizasyon Ödemiş Emniyet kulübüne ve Ödemiş Belediyesine  teşekkür ediyoru.z çok güzel organize olmuşlar.Çok emek sarf etmişler ve çok güzel bir parkur hazırlamışlar. Uzun yıllardır bu sporla ilgileniyorum. Çok keyif alıyoruz. “ İfadelerinde bulundu.

Yarışmalara  Ödemiş’ten katılan Semih  Çavuş  Ödemiş’te ilk kez  Offroad yarışmalarının yapılmasının İlçede heyecan yarattığını belirten  ve ATV aracıyla katılan Çavuş “ Ödemiş’te  ATV aracına uzun yıllardan beri  ilgimiz vardı. Ödemiş  Emniyet Spor  ve Ödemiş Belediyesi ev sahipliğinde bu yarışma heyecanının tekrar yapılmasını diliyoruz” Dedi.

Ödemiş’te ilk kez gerçekleşen dereceye  Offroad Oyunlarına  ATV grubu olarak 450 cc, 600 cc, 1000cc ve UTV 1000 cc kategorisinde ayrı ayrı yarıştılar.  Yarışmaların bitiminde İlçe protokolü tarafından dereceye giren yarışmacılara Kupa ve Katılım belgeleri takdim edildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ