Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Bayındır Balcılar Kiraz Festivali 10. Yılında

Reklam

BAYINDIR’IN BALCILAR MAHALLESİ KİRAZ FESTİVALİ 12 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ 10. KEZ KUTLANDI.

Festivale, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, Bayındır Kaymakam Vekili Fatih Aksoy ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in yanı sıra ilçenin daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, üreticiler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan festival AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Bayındır Kaymakam Vekili Fatih Aksoy ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in konuşmaları ile devam etti. Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen konuşmasında; “İlçemizdeki tüm kiraz üreticilerimize, mahallerimize bol ve bereketli bir sezon dilerim. Kiraz gibi emek emek işlediğimiz bir sevgiyle 10.Balcılar Kiraz Festivalimizi büyük bir coşku ile gerçekleştiriyoruz. Öncelikle Balcılar mahallesi sakinlerimize, tüm hemşerilerimize, tüm misafirlerimize, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

Şenlik Bayındır Müzekke Susamcıoğlu Anaokulu öğrencilerin mehter ve Bayındır Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin folklor gösterileri ile devam etti

Festival kapsamında düzenlenen En İyi Kiraz ve Kiraz Güzeli yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Festivalde son olarak ünlü sanatçı Öykü Gürman sahne aldı.

Haber : Cengiz Türkavcı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ