Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Bozdağ’da yıllar sonra büyük değişim

Reklam

Ödemiş’in Turizm Merkezlerinden olan  Bozdağ Mahallesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve  Ödemiş Belediyesinin destekleriyle yapılan alt yapı, yol ve kaldırım yenilenme çalışmasının tamamlanmasıyla Bozdağ mahallesi farklı bir görünüme sahip olacak.

“BOZDAĞ MAHALLESİNDE HİÇ GÖRMEDİĞİ KADAR FARKLI VE MODERN BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLACAK “

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesinin başlattığı çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallenin farklı bir konuma sahip olacağını dile getiren Bozdağ Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Balcı “Ege’nin  en güzel turizm merkezlerinden biri olan Bozdağ Mahallesinde bugüne kadar hiç görmediği kadar farklı çalışmalar olan  Alt yapı, yol ve kaldırım yenilenme çalışmaları mahallemizde  Belediye ekipleri tarafından çalışmalar aralıksız olarak  devam etmektedir”.

“MAHALLEMİZE GELEN KONUKLAR FARKLI BİR BOZDAĞ GÖRECEKLER“

“Mahallemizde alt yapı, yol yenileme, kaldırım yenileme gibi bir çok çalışmalar aynı anda devam ediyor.Bu kapsamda  Bozdağ gibi turizm merkezinde çalışmalarının tamamen bitmesiyle mahallemiz çok farklı bir görünüme sahip olacaktır. Bozdağ’da yaklaşık 50 yıl sonra bugüne kadar hiç görmediği çalışmayı aynı anda yapılıyor. Turizm merkezimiz Bozdağ’a bu katkısından dolayı başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere  Ödemiş Belediye Başkanımız Mehmet Eriş ile birlikte emeği geçenlere mahallemiz adına teşekkür  ediyorum” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ