Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

KİRAZ 1. TARIM ve SANAYİ FUARI TÖRENLE AÇILDI

Reklam

Kiraz Belediyesinin katkılarıyla  Kiraz 1. Tarım ve Sanayi Fuarı  ilçenin  Cem Yazan  Kapalı Pazar yerinde açıldı. Yaklaşık 80  standın yer aldığı fuarın açılış öncesi bir dakikalık saygı  duruşu ve  İstiklal Marşımın okunması yer aldı.

Açılışta konuşan Kiraz Kaymakamı Onur Titiz   Tarımın ve gıdanın her gün geçtikçe önemini anladıklarını belirten  Kaymakam Titz “Bu kapsamanda gerçekleştirdiğimiz fuarlarla çiftçimizi ve esnafımızı teknoloji ile bileştirdiğimiz ilgi ve paylaşımın arttığı üretimin ve kalitenin daha fazla olması için fuarın ne kadar önemi olduğunu biliyoruz. Bu kapsamında bugün 1. Gerçekleştireceğimiz Kiraz Tarım ve Sanayi fuarının gerçekleşmesini yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.1 dedi.

Kiraz  Belediye Başkanı  Saliha  Özçınar Kutlu konuşmasında   “Bu fuarın ilkini düzenleyeceğiz. Mutlaka eksiklerimiz vardır sizlere eksiklerimiz soracağız bir daha ki sene ne yapabiliriz diye soracağız. Bugün 30 ağustos zafer bayramımız rabbim Türk milletine hiçbir zaman yağına taş değdirmesin. Hem bayramımız hem de 1 tarım ve sanayi, fuarımız hepimize hayırlı olsun. Önümüzdeki yıllarda bu fuarın devamını getireceğiz. “Dedi.

 Yapılan konuşmaların ardından standlar gezildi.  Yapılan açılış törenine  Kiraz İlçe Kaymakamı  Onur Titiz, Bayındır İlçe  Kaymakamı  Emin Kaymak, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu,  Kiraz İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Murat Döner, Kiraz  esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Özmen, ver çok sayıda Kirazlı vatandaşlar katıldılar. Fuarda Nostalji,  Türk ve yabancı araçların yanı sıra ayrıca  tarım firmaları  gerçekleşen fuarda yerini aldılar.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ