Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Öz Çamdibi spor kamp çalışmalarını sürdürüyor

Reklam

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Özçamdibispor, sezona hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kampla sürdürüyor.Lige iddialı kadro kurarak hedefli bir takım oluşturmak isteyen Özçamdibispor, 17 Eylül-24 Eylül 2022 tarihleri arasında Afyon Korel Termal Otel’de kamp çalışmalarını sürdürdü

Transferlerini tamamlayan Özçamdibispor, 25 kişilik kamp ile Ayfon’da 1 haftalık programla ve yapacağı 2-3 hazırlık maçı ile sezona güçlü girmeyi hedefliyor.Teknik Direktör Sercan Yıldırım ve Yardımcı Antrenör Ramazan Aydınoğlu ile Kaleci Antrenörü Şenol Sevindi’nin yer aldığı Teknik heyette, sezon hazırlıkları tüm hızı gerçekleştirdiklerini dile getiren Sercan Yıldırım lige hazır olacaklarını belirtti.

Ayrıca sözlerine devam eden çiçeği burnunda genç hoca Sercan Yıldırım, “Hazırlıklarımıza Afyon Kampı ile başladık. Oyuncularımızın son durumlarını görüp, antrenman planlarını oluşturduk. Bunun doğrultusunda çalışmalarımız çok iyi şekilde devam ediyor. Futbolcularımızın özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede fiziksel ve mental anlamda lige hazır hale geleceğimize inanıyorum. Geç başlamamız dezavantaj gözükse de bunu futbolcularımız ve teknik heyetimizle avantaja çevirebilecek oluşuma sahibiz. Yeni sezonda başarılı bir ekip olacağımıza inancımız tam. Ayrıca bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan 12. gücümüz olan taraftarımıza yine takımlarına sahip çıkmalarını ve bizleri iç veya dış saha fark etmeksizin desteklemelerini ve tribünde yerlerini almalarını temenni ediyorum. Her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen, bize bu güzel kamp ortamı sağlayan Başkanımız Ahmet Çoruhlu’ya sonsuz teşekkür ederim” mesajını verdi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ