Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

ALAÇATI SPOR TEK GOLLE 3 PUANIN SAHİBİ OLDU

Reklam

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Alaçatıspor, kendi sahasında konuk ettiği Sultangazispoer’u 1-0 yenerek, 3 puanın sahibi oldu.

Alaçatıspor, 2022-2023 sezonunun 3. haftasında, kendi sahasında, ligin iddialı takımlarından Sultangazispor’u konuk ederken, rakibini 1-0 yenerek hanesine 3 puan almanın mutluluğunu maç  sonunda da  taraftarlarıyla yaşayan Alaçatı Spor aldığı bu galibiyetle grubunda avantaj yakaladı.

Tribünlerin tamamen dolduğu ve bir grup Sultangazispor taraftarının da izlediği maç, Bartın Amasra’da hayatını kaybeden madenciler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Sert esen rüzgarın etkilediği maçta 10. dakikada üstünlüğü ele geçiren Alaçatıspor, rakip kaleye yaptığı ataklarda aradığı golü bulamayınca maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı. Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Alaçatıspor,  aradığı golü Abdullahhan’ın ayağından, 58. dakikada buldu. Bulduğu golle rahatlayan Alaçatıspor, rakibinin zaman zaman yaptığı ataklarda gol bulmasına fırsat vermedi. Alaçatıspor’un yaptığı ataklarda da ikinci gol çıkmayınca maç Alaçatıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ