Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Sökespor, 13 yeni oyuncuyla toplu sözleşme imzaladı.

Sökespor, 13 yeni oyuncuyla toplu sözleşme imzaladı.
Reklam

 Kırmızı lacivertliler ayrıca alt yapı için 4 yeni oyuncuyu da kadrolarına dahil ettiler.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) zirve mücadelesi yapmayı hedefleyen Sökespor yönetimi, anlaşma sağladığı futbolcularla  kulüp tesislerinde toplu imza töreni gerçekleştirdi. Yakın süreçte kampa girecek olan Sökespor transfer görüşmelerini hızlandırdı. Kırmızı lacivertliler 13 yeni oyuncuyla sözleşme imzalarken aynı zaman da alt yapı için de 4 yeni oyuncuyu kadrolarına kattılar.

Konuyla ilgili konuşan Sökespor Kulüp Başkanı Alparslan Küçükali, “Teknik heyet ve Futbolcularımızla sözleşme imzalamak amacıyla bugün toplanmış bulunuyoruz. Söke kamuoyu bu noktada bize güvensinler, çok güzel bir takım kadrosu oluşturuyoruz. Yalan yanlış bilgileri yaymayalım lütfen. Özel durumlarından dolayı buraya katılamayan 3 oyuncumuz daha var. Yeni transferimiz Sökemize ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olur” dedi.

Sökespor’a yeni transfer olanlar; Batınay Korkmaz (Kanat Oyuncusu), Ozan Aydın (Sol bek), Yakup Karakum (Stoper), Emircan Sönmez (sağ bek), Berkay Cengiz (Kanat), Ahmet Can Karakaş (Santrofor), Volkan Çekiç (Sağ bek), Fatih Gültekin (Stoper), Kağan Yazgan (stoper), Batu Gökçen (Kanat), Muhammet Aka (Kanat), Hasan Alkan (Orta Saha), Mehmet Metahan Günal 2004 doğumlu,

Alt yapı için kadroya alınanlar ise; Mertcan Kara, Ali İşgören, Mert Çelik, Alp Kataç oldu.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ