Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Beydağ Belediye Spor evinde 1-1 berabere kaldı

Beydağ Belediye Spor evinde 1-1 berabere kaldı
Reklam

Güventaş Hazır Beton İzmir Süper Amatör Lig 4. Grup’ta alt sıralardan kurtulmak isteyen 1925 Gençlik, deplasmanda Beydağ Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı ve 1 puanı almayı başardı.

Ligde zor günler yaşayan 1925 Gençlik son haftalarda iyi futbol oynamasına rağmen istediği sonucu alamayıp 8 puanla 11.sırada yer alırken, Beydağ Belediyespor ise 18 puanla haftayı 8.sırada tamamladı. Karşılaşmanın 29.dakikasında Beydağ Belediyespor Emre Zeybek’in golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra yüklenen 1925 Gençlik 45+3’de Eren Akbulut’un golü ile devreyi 1-1 tamamladı.

Maçın 2. Yarısında kalan dakikalarında  53’ü gösterdiğinde ilk golün sahibi Eren Akbulut yeniden sahneye çıktı ve konuk ekip 1925 Gençlik takımını 2-1 öne geçirdi. Yediği gollerle yenik duruma düşen Beydağ Belediyespor baskı kurmaya başladı ve 69’da Oğuz Yapar, 74’de ise Emre Zeybek’in golleri ile 3-2 öne geçen ev sahibi ekip bu üstünlüğünü 88.dakikada Bahri Demir’in kaydettiği golle kaybetti. Kalan sürede başka gol olmayınca zorlu geçen maç 3-3  berabere tamamlandı.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ