Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş Belediyesi Kitap Cafe hizmete açıldı 

Ödemiş Belediyesi Kitap Cafe hizmete açıldı 
Reklam

Ödemişli öğrencilere huzurlu bir ders çalışma ortamı,ve ilçede yeni bir soluk. Eski otogar kahvehanesini Kitap Kafe konsepti ile Ödemiş Belediyesi tarafından  hizmetine kazandırıldı.

“5 YIL BOYUNCA ÖNCE EĞİTİM, ÖNCE GENÇLİK DEDİK”

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş 5 yıl boyunca görev yaparken önce eğitim önce gençlik dedik. Bu sloganla çeşitli eğitim hizmetlerini kazandırdıklarını dile getiren Başkan Eriş açılışta yaptığı konuşmasında “ Burada süreklilik olarak da sabaha kadar da açık kalabilecek bir mekan sınav dönemleri yaklaşıyor. Artık burada nöbetçimiz de var. Kapıda nöbetçinin olmasıyla birlikte güvenlikte bu anlamda sağlanmış olacak özellikle tabii sınava girmeyecek olanlar var yetişkin insanlarımız var ben dahil olmak üzere kitap okumak için güzel bir mekan olacak. Çocuklarımız da yine içeride derslerine çalışarak eğitimlerine hazırlık yapmış olacaklar bu konuda desteği emeği olan tüm arkadaşlarıma Ödemiş Belediye ailesine çok teşekkür ediyorum. Böyle bir mekan gençlerimize çocuklarımıza okur severlere kitap severlere de hayırlı uğurlu olması dileğiyle hizmete açıyoruz. Son hizmetlerimiz açılışı yetişen son hizmetimiz son hizmet günümüzde böyle bir etkinliğimiz olmuş oldu kimisi soruyor niye gece kaldı? çünkü burası aynı zamanda bir sit koruma altındaki bir bina yani bazı şeyleri biz kendi kafamıza göre yapma şansımız da maalesef olmuyor. o nedenle böyle bir gecikme yaşadık. Saat 17’de de yine bir koruma altında olan bir bölgemizde bu kez Birgi’mizde orada da bir kahve açacağız. Kafe değil de kahve açacağız inşallah hayırlı olsun.  Seçimlerin arifesinde de beraber olduğumuz için çok teşekkür ederiz. Yarın sandığa giderken de bu bilim ışıklarında düşünerek bu ışıklar sönmesin diye de inşallah oylarınızı ona göre kullanırsınız diyoruz hayırlı olur inşallah diyorum. “dedi.

Yapılan açılışın hemen ardından yeni açılan Kitap Cafe açılışı yapıldıktan sonra açılışa katılan konuklar tarafından gezildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ