Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Demircili mahallesinde geleneksel iftar yemeği gerçekleşti

Demircili mahallesinde geleneksel iftar yemeği gerçekleşti
Reklam

Ödemiş’e bağlı yakın merkezlerden Demircili Mahallesinde  köy  meydanında binlerce vatandaşın katılım sağladığı Geleneksel İftar Yemeği gerçekleşti.

“RAMAZAN AYINDA KÖYÜMÜZ DEMİRCİLİDE  BİRLİK VE BERABERLİK DUYGULARIYLA GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK”

Demircili Mahallesi Muhtarı Ülkü Coşkun  Ödemiş Kent Gazetesine yaptığı açıklamada “Demircili Mahallesi  ve dışardan  yemeğimize iştirak eden binlerce vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik duyguları içinde Geleneksel İftar Yemeğinde bir araya gelmenin büyük bir mutluğu içindeyiz.  Buradaki amacımız İftar yemeğinin yanında güzel bir birliktelik sağlamaktı. Bunu da en güzel örneğini böyle verdiğimize inanıyorum.” Dedi.

Ödemiş’e bağlı Demircili Mahallesinde gerçekleşen İftar yemeğine  Ödemiş eski Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim Surav, Ödemiş Kent Bölge Gazetesi  Hukuk Danışmanı Avukat Bülent Sarı, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler. Odası Başkanı Tahir Silay, Ödemiş  Bilumun Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar  Odası Başkanı Hülya Çavuş, Demircili Mahallesi sakinleri ve dışardan gelen binlerce  vatandaşlar  Demircili Geleneksel İftar Yemeğine geniş bir katılım sağladılar.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ