Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Halk oyunları ekibi İzmir şampiyonu

Halk oyunları ekibi İzmir şampiyonu
Reklam

Kazandıkları başarı ile ilçenin gururu halk oyunları ekibi, İzmir’in en prestijli yarışmalarından biri olan İzmir İl Yarışması’nda zaferle çıktı. Gaziemir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen yarışmada, rakiplerini geride bırakarak İzmir Şampiyonu unvanını kazandı.

Torbalı’nın ilk ve tek Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Sanat Okulu’nun halk oyunları ekibi, deneyimli antrenörler Sonay Koldaş, Zehra Koldaş ve Nazmi Önür yönetiminde mücadele etti. Sahne aldıkları her yarışmada adlarından söz ettiren ekip, bu kez de Torbalı’yı gururla temsil etti ve yeni bir zafer elde etti.

Torbalı Sanat Halk Oyunları Spor Kulübü, bugüne kadar kazandığı pek çok dereceyle edindiği tecrübeyi sahaya yansıtarak rakiplerini geride bıraktı. İzmir’in renkli kültürel dokusunu yansıtan halk oyunları performansıyla jüriyi etkileyen ekip, şampiyonluk kupasını kucaklayarak Torbalı’ya büyük bir gurur yaşattı. Halk oyunları ekibi bölge şampiyonluğu için hazırlıklarına başladı. İlçeye bir gurur daha yaşatmak isteyen gençler yoğun bir programla çalışacak

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ